Sny andělů a chimér přehled

Sny andělů a chimér
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/342836/bmid_sny-andelu-a-chimer-n0r-342836.jpg 4 203 203

Kost přání série

< 3. díl

Třetí a závěrečný díl epické trilogie o boji chimér a andělů, kteří se ve své nesmiřitelné válce neohlížejí na to, jestli při ní zničí také svět lidí. – Karou převzala kontrolu nad povstáním chimér a snaží se je odvrátit od pomsty, která by znamenala jejich zkázu. Když krutý vládce andělů vnese zmar i do lidského světa, Karou a Akiva, dřívější nepřátelé, jsou nuceni uzavřít spojenectví. Jejich nové pouto je jen pokřivenou ozvěnou jejich dávného slibu, ale přesto v sobě nese naději – pro jejich národy i pro ně samotné.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Dreams of Gods and Monsters , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sny andělů a chimér. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (51)

11191
25.12.2023 4 z 5

S přibývajícími díly se stále více odpoutáváme od našeho světa a jsme vtahováni do světa fantastického. Konec mi připadal jakoby trochu ztratil šťávu, nicméně i přesto sérii hodnotím hodně vysoko. Jsem spokojená, i tuto knihu můžu doporučit.

Anett24
06.07.2023 5 z 5

Celá série mě naprosto pohltila. Ze začátku jsem si nemohla nějak zvyknout na chiméry, přeci jenom je to něco jiného než je běžné. Ale akivu s Karou jsem si zamilovala. Jenom škoda že pro sebe neměli vyhrazeno více prostoru.
Jak už bývá zvykem mě oblíbené postavy zabili jako byl Hazael a Brimstone.
Ale jinak knižní série skvělá, propracovaná a dobře čtivá.


Luna7
13.09.2022 5 z 5

(SPOILER) Líbilo se mi, jak autorka zakončila všechny dějové linky. Příběh nekončí tak úplně happyendem, ale končí docela pozitivně. I když se vlastně zbavili jednoho problému, musí čelit novému. Tohle autorka nechala docela otevřené a my si můžeme domyslet, jestli se jim někdy podaří temnotu porazit.
Dočkáme se i konečného spojení Karou a Akivy, kdy se ti dva konečně dají dohromady. Bohužel až na konci celé série. Takže když to mezi nimi jiskří už od první knihy, tak to takhle bude jiskřit i zbylé dva díly, což mě přestávalo bavit číst už od druhého dílu. Je pravda, že autorka ty pocity umí krásně popsat, ale my si ty dva spolu ani nemůžeme vychutnat, protože se dají dohromady až v epilogu.
Autorčiny obě série se odehrávají ve stejném universu, takže by bylo fajn, kdyby se ty postavy někdy potkaly a Sarai by pak konečně mohla dostat od Karou nové tělo, protože se mi moc nelíbí, že Sarai zůstala být duch.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (31.7. - 11.8.)

31.07.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sny andělů a chimér v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených265x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených26x
v Knihotéce237x
v Chystám se číst158x
v Chci si koupit75x
v dalších seznamech7x