Klub vrahů přehled

Klub vrahů
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386872/mid_klub-vrahu-YfL-386872.jpg 4 233 233

Klub vrahů je zneklidňující thriller. Napětí příběhu, který se zpočátku tváří spíš jako detektivka, se stupňuje až k hororové atmosféře, která čtenáře sevře jako čelisti svěráku a nepustí. Hlavní hrdina má raději knížky než lidi, jediné setkání však změní jeho obyčejný život v napínavý román. Jak se přihodí, že milý a tichý člověk bez otázek rozmlátí cizí auto? Nebo se ocitne nad ležícím mužem s klouby prstů obitými do krve? Jak jednoduché je rozbít vlastní život na střepy? A není to někdy ta nejlepší věc, kterou s ním můžeme udělat? Osvěžující nápady, překvapení, filmový jazyk vyprávění a kombinace žánrů vám zaručí čtivý zážitek, na který jen tak nezapomenete.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klub vrahů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (79)

cori
12.05.2024 3 z 5

Adam, který pracuje na callcentru a miluje knihy, se zamiluje do tajemné Diany z Klubu (původně pekla pro hajzly). Jeho fádní usedlý život se změní v adrenalinovou jízdu, při níž pátrají po vrahovi klientů Klubů. Děj s flashbacky z minulosti se komplikuje a čtenář netuší, co je pravda a co jsou jen představy a halucinace. Nezvyklá lovestory s brutálním násilím.

hanzmb
22.08.2023 5 z 5

Že autor umí nejen sci-fi, ale dokáže i řádně přitvrdit jsem zjistil u Vězněné. A tenhle Klub 90% knihy vykazoval stejné parametry. Pak bohužel přišel závěr. Navíc v krátké době po tom. co jsem něco podobného četl v Dvojníkovi od Freemana. To mi připadalo jako laciná únikovka. Takže * dolů. Pak jsem si ale uvědomil kolik nádherných knih dostal autor do příběhu a je rázem * zpět.


Ládja
01.08.2023 3 z 5

Nevím nevím. Prvních 200 stran bylo jako z pohádky a hlavní hrdina byl pro mě puberťácký fracek, víc než dvacet bych mu nevěřil. Posledních sto stran už bylo lepší. Dobře se četlo a i zákímavý nápad, ale prostě ten začátek mi nesedl.
2,5*

všechny komentáře

Související novinky (2)

Rád si představuju, co se nám může dít přímo pod okny

10.12.2018


Knižní novinky (15. - 21. října)

15.10.2018


Citáty z knihy (1)

Adam šlapal do kopce a v tu chvíli ho napadlo, že to úmorné stoupání vlastně připomíná život. Někteří lidé se pořád někam ženou, myslí jen na to, jak se rychle dostat nahoru. A co budete dělat potom? Chtělo se Adamovi zeptat. Vtip nebyl v tom na kopec vyjet. Vtip byl v tom užívat si cestu a mít čas se rozhlížet se kolem sebe.


Kniha Klub vrahů v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených279x
ve Čtenářské výzvě28x
v Doporučených18x
v Knihotéce129x
v Chystám se číst139x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech4x