Klub rozkoše přehled

Klub rozkoše
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511091/klub-rozkoseN6qCKz-x8D-.jpg 4 36 36

Klub rozkoše je inkluzivní kniha o sexu pro 21. století, kterou by si neměl nechat ujít nikdo, kdo se zajímá o to, jak dopřát rozkoš a potěšení nejen sobě, ale i svým partnerům a partnerkám. Tato kniha se stala ve Francii bestsellerem. Jedná se o ilustrovaného průvodce, který nabízí tipy a techniky pro kvalitní sexuální život, a je určen jak začátečníkům, tak pokročilejším čtenářům…... celý text

Literatura naučná Erotika
Vydáno: , 82 Book & Design Shop
Originální název:

Jouissance Club


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klub rozkoše. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

pleybe
03.05.2024 3 z 5

Myšlenka knihy je za mě dobrá, ale s provedením už jsem měla problém. Jako by se autorka přecenila a kladla si mnoho cílů najednou, aniž by byla schopná je všechny dohromady naplnit.

Míchá se tu snaha o odbornou anatomickou osvětu s praktickými tipy do postele, a přestože to má potenciál, zvolený způsob za mě není ideální. Do toho se autorka snaží psát otevřeně a pro všechny, tedy „inkluzivně“ pojímá jak sexualitu, tak genderovou identitu. To zcela vítám, ale rozhodně mi nesedly užívané „termíny“ – těžko říct, jestli to bylo jen tím překladem, nebo jestli bych stejně nelibě vítala i varianty v originálu.

A zároveň je autorka feministka, která ovšem literárně nezvládá prolínat svou apelativní a osvětovou stylistiku s odborným stylem, jakého by tato kniha byla hodna. K tomu si připočtěme nepovedenou grafickou úpravu a zvláštní volbu formátování textu, které ostře kontrastují se super názornými ilustracemi, a máme na světě tuhle příručku s krásně promarněným potenciálem.

Toledo
07.03.2024 4 z 5

Rychlo čtení se spoustou obrázků a tipů. Líbilo se mi to, je to vtipně napsané a určitě nové, takže za mě ano, více takových knih které o sexu píšou otevřeně.


Eridan
06.03.2024 5 z 5

Kniha do každé ložnice. Některé hmaty zaručeně znáte, jiné pro vás budou nové a vsadím se, že další i překvapením. Přeji příjemné zážitky při vzájemném objevování. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Klub rozkoše v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených64x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených2x
v Knihotéce39x
v Chystám se číst101x
v Chci si koupit45x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

Jüne Plã
francouzská
2021  84%Klub rozkoše