Matčin stín přehled

Matčin stín
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26493/bmid_matcin-stin-YsX-26493.jpg 4 132 132

Kiss River série

< 3. díl

Lacey v mládí na vlastní oči viděla vraždu své matky, a ten zážitek ji poznamená na celý život. Nejprve se dlouhá léta snaží chovat přesně jako zemřelá zbožňovaná matka, které místní pro její neúnavnou dobročinnost přezdívali „svatá Anna", pak však začne odkrývat temnější stránky matčiny povahy. Náhle neví, čemu má věřit, stáhne se do sebe a vyhýbá se citovým vztahům. Když její nejlepší kamarádka Jessica zemře při autonehodě a v závěti jí svěří do péče svou dcerku Mackenzie, Laceyin poklidný život se rázem změní: snaží se vychovávat vzdorovitou Mackenzie, zabránit soudní cestou propuštění matčina vraha z vězení a rozhodnout se mezi dvěma muži, kteří jí však o sobě neprozradili zdaleka všechno...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Her mother’s shadow , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Matčin stín. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

Pavlaj
26.03.2024 4 z 5

Průměrné oddychové čtení na víkend. Jako zakončení série asi ujde, ale chybí tu historická linka, kterou byl zajímavý druhý díl, a maják tu nehraje vůbec žádnou roli (škoda, tím byly zajímavé předchozí dvě knihy). Zůstala sice čtivá, ale předvídatelná limonáda. Dám přesto 80 %, protože přesně to jsem koneckonců tenhle víkend hledala a potřebovala.

Květ
20.03.2024 3 z 5

Od autorky už jsem četla lepší knížky. Tento román patří k jejím starším a bohužel, nenadchnul mě. K žádné z postav jsem si nedokázala vytvořit hlubší vztah, děj byl předvídatelný, průměrný. (2,5*)


Youn@n
21.09.2022 2 z 5

knížka se táhla..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Matčin stín v seznamech

v Přečtených194x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených10x
v Knihotéce128x
v Chystám se číst79x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x