Šťastně až navěky přehled

Šťastně až navěky
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511639/bmid_stastne-az-naveky-Jwl-511639.jpg 5 142 142

Jenom kamarádi série

< 2. díl >

Umělkyně Sloan má i dva roky po osobní tragédii, která otřásla celým jejím životem, stále problém vstát ráno z postele. Ať dělá cokoliv, připadá si jako tělo bez duše. Alespoň dokud jí do auta neskočí jeden trochu divoký, ale roztomilý a především opuštěný pes, jehož oči vyloženě prosí, aby se ho ujala. Tucker, jak se zvíře jmenuje, vnese do jejích dnů nečekaný řád a radost, a Sloan se díky němu konečně začíná cítit sama sebou. Jenže to skončí, když se po řadě nezodpovězených textovek najednou ozve Tuckerův majitel, muzikant Jason, že chce svého psa zpátky. Sloan se svého nového zvířecího parťáka nehodlá vzdát bez boje. Co když ho ale Jason opravdu postrádá? A navíc je ten chlap milý, pohledný a vtipný… Co začne flirtováním po chatu, se brzy změní na dlouhé telefonáty, a kdo ví, co by se mohlo stát, až se potkají osobně? Otázka je, jak dlouho se Jason, kterého hudební kariéra nutí být stále na cestách, asi hodlá zdržet na jednom místě. A unesla by Sloan, kdyby jí někdo znovu zlomil srdce?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

The Happy Ever After Playlist , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šťastně až navěky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

petulkapeta
21.05.2024 5 z 5

,,Říkal jsem ti to, Sloan. Poznal bych tě v davu milionu lidí."
Prostě wau,tato autorka umí (stopro mě rozplakat). Najít někoho do koho se zamilujete to není nic těžkého, ale to co cítila Sloan k Jasonovi,to bylo víc. Ona co už jednu životní lásku ztratila a on co větší by nenašel. Co je člověk ochotný obětovat pro štěstí toho druhého?!

michaelakoc
14.05.2024 4 z 5

Abby Jimenez je pro mě relativně novou autorkou, kdy jsem v únoru přečetla 1. díl této romantické série Jenom kamarádi, a hodnotila 5/5. Šťastně až navěky hodnotím o hvězdičku méně, ale pořád jsem si četbu neskutečně užila. Ještě je přede mnou 3. díl Život je příliš krátký.

Je to volné pokračování s jiným hlavním párem, ale události z 1. dílu jsou pro tento důležité, proto rozhodně nepřeskakujte.

Pokud jste nečetli 1. díl, nečtěte teď dále!!!

Jsme 2 roky po smrti Brandona a Sloan stále trpí. Nežije, přežívá. Kristen a Josh se o ni starají, pomáhají, ale to je jediné, co mohou. Sloan zůstává ve své apatii. Až do dne, kdy ji do auta skočí otevřeným střešním okýnkem pes. Nedaří se jí sehnat majitele psa, stará se o něj, chodí s ním na procházky a zjišťuje, že jí to dělá radost.

Majitel se nakonec ozve a chce svého psa Tuckera zpátky. Byl na cestách a myslel si, že je o něj postaráno. Jedná se o známého muzikanta Jasona. Začnou si spolu se Sloan dopisovat a volat a domluví se, že se mu o Tuckera postará, než se vrátí.

I přes telefon si jsou hodně sympatičtí. Oba jsou nezadaní a jiskří to mezi nimi. Je ale Sloan připravená začít si po Brandonovi cokoliv s jiným mužem? Začnou spolu randit, ale je to všechno, jen ne jednoduché. Jason je vycházející hvězda a nese si s sebou vše, co je spojeno s životem celebrit. Navíc ho čeká několikaměsíční turné …

Sloan a Jason jsou jiskřivý pár, chemie je hmatatelná a oba jsou moc sympatičtí. Za mě bych snesla ještě trochu hlubší problémy, jako byly u Kristen a Joshe, ale i tak jsem měla pocit, že čtu nádherný romantický příběh.


KatieKuli
10.05.2024 4 z 5

Se Sloan jsme se seznámili už v minulém díle, kde o Brandona přišla. Další dva roky se nedokázala vzpamatovat z této ztráty a jen pasivně přežívala a utápěla se v depresích. Dokud ji jednoho dne střešním oknem auta nenastoupí pes :-). Tato zdánlivá maličkost jí pomáhá vrátit se zpět do života, pomůže jí starat se o psa, chodit s ním znovu ven, chodit za přáteli. Ze začátku se snaží zastihnout jeho páníčka, ale pak už se ho nechce jen tak vzdát. Když se Jason (majitel psa) ozve ze zahraniční, donutí ho dokázat, že má psa opravdu rád. Jejich bezstarostná konverzace mezi nimi vytváří pouto. A pak se teprve setkají osobně.
Jason ale není jen tak úplně obyčejný majitel psa, je taky známý zpěvák, který se chystá odjet na dlouhou koncertní šňůru. A protože se mezi nimi vše vyvíjí strašně rychle, Sloan se nakonec rozhodne jet s ním. Ale tím problémy jen začínají a zjištění, že koncertní šňůra není dovolená, neexistuje tu žádný volný čas a díky novinářům a fanouškům ani soukromí, tomu příliš nepomáhá. Dá se takový život vůbec vydržet? Bez rodiny, přátel, zaměstnání, pořád na cestách, pořád vyčerpaní.
Tenhle druhý díl jsem četla hned po prvním a musím říct, že se mi to trochu táhlo. Téma i prostředí knihy byly neotřelé a zajímavé, život ze zákulisí hudební hvězdy taky, ale klidně bych tomu pár stran ubrala.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knihomolové a další knižní novinky (24. týden)

08.06.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šťastně až navěky v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených167x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených11x
v Knihotéce136x
v Chystám se číst107x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech2x