Jak se vaří netopýři přehled

Jak se vaří netopýři
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537825/bmid_jak-se-vari-netopyri-6636e1a6713ad.jpg 5 19 19

Josefína Divíšková série

< 10. díl

Josefína a komisař Tvrdík si užívají zasloužené dovolené v Karlových Varech. Lázeňská idylka však náhle skončí s příjezdem Tvrdíkovy patnáctileté dcery Ludmily a nezničitelné tety Václavy. V luxusním hotelu se navíc objeví mrtvá zvířata, přiřítí se nekompromisní krajský hygienik Julius Šlem a nastalý chaos graduje smrtí provozní Ivety Lehké. Ve městě probíhají oslavy filipojakubské noci a podezřelých není málo. Vraždil ředitel hotelu inženýr Brousil, žárlivý manžel oběti, někdo ze zaměstnanců nebo nesnášenlivý gymnazijní profesor Rudlík? A jak do toho všeho zapadají Jirka Pazderka a jeho babička? Josefína neřeší jen zapeklitou vraždu hotelové provozní, ale je nucena čelit i nástrahám, které jí připravuje Tvrdíkova rodina. Udrží si zdravý rozum a vztah s komisařem všem navzdory? A pomohou jí babiččina moudra přežít všechny eskapády a svízelné situace? ___ Obsahuje bonusový příběh Fanča loví netopýry.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak se vaří netopýři. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

tami1
včera 5 z 5

Josefína v nejlepší formě.
Knihy o ní by měly vycházet co nejčastěji, jinak u mě vznikají vážné abstinenční příznaky. Autorka mě vždy odrovná nádherně bohatou češtinou a svižnými, jiskrnými dialogy.

"Sedával na pojízdném křesle na prahu smrti z chorob vyčtených v Domácím lékaři v očekávání konce pozemského utrpení, jež zakoušel při zkoušení nepravidelných sloves."

Samostatnou kapitolou jsou babiččina moudra.

"Svatba je požehnaná věc. Stejně jako pohřeb. Jsou dámy, které si oba obřady užijí úplně stejně, říkávala s oblibou babička."

MOC DOPORUČUJI!

Bubo19
29.05.2024 5 z 5

Mám přečtené všechny díly s Josefínou a i s posledním jsem spokojená. Opět je to pohodová detektivka, která nás tentokrát zavede do Karlových Varů, kde tráví Josefína s Tvrdíkem dovolenou. Ale i do Brodu se díky bonusové povídce s Miroslavou podíváme. A musím říct, že u ní jsem se asi bavila ještě víc.


stejkrasna
20.05.2024 5 z 5

Na další knihu jsem se velmi těšila a opět Josefína nezklamala.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)

28.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak se vaří netopýři v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených23x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce42x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech2x