Temný stín přehled

Temný stín
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/296567/bmid_temny-stin-oIe-296567.jpg 4 239 239

Florentská trilogie série

< 2. díl >

Princ přísahal Raven Woodové lásku a slíbil, že se pomstí za všechna příkoří, jež musela vytrpět. Hned na počátku jejich znovu objevené náklonnosti musí ale Raven čelit nelehkému rozhodnutí – má upířího prince nechat pomstít se démonovi z minulosti, nebo ho má přesvědčit, aby se ovládl? V sázce je totiž mnohem víc než jen Ravenino srdce... Na knížectví florentské mezitím padá stín. Inspektor Batelli se neúnavně snaží odhalit Ravenino spojení s krádeží neocenitelných uměleckých děl z galerie Uffizi. A zatímco princ pátrá po zrádci, který sabotuje každý jeho krok, ocitá se v hledáčku jejich největšího nepřítele. William se snaží vést válku na dvou frontách a svou lásku k Raven musí tajit, jinak riskuje, že jeho největší slabost vyjde najevo…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

The Shadow , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temný stín. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (45)

knihomolka_eli
16.08.2022 5 z 5

(SPOILER) Príbeh Raven a Princa pokračuje. A je v ňom opäť všetko, čo som čakala: láska, vášeň, napätie, akcia.
Knižka sa čítala sama, rovnako ako predchádzajúca.

Po tom, čo Princ pripraví pre Raven ,,darček", je len na nej ako s démonom svojej minulosti naloží. Je ale ona tým človekom, ktorý o tom rozhodne? Raven dýcha naďalej na krk vyšetrovateľ Batelli, ktorý túži prísť na koreň záležitosti ukradnutých diel z Uffizy. Okrem toho Raven rieši vzťah so svojou sestrou. A Princ sa ani nenazdá a je v centre niekoľkých problémov. Okrem toho, že mu na krk dýcha silný nepriateľ upírov, musí čeliť aj zrade z vnútra.

Záver bol napínavý a mám po ňom v hlave toľko nevypovedaných otázok, že skutočne musím siahnuť hneď po záverečnej časti.

dooky
01.02.2022 5 z 5

Opět přečteno jedním dechem. Série je skvělá, dokonce snad i lepší než gabrielova. Je skvělé, jak se to celé s Gabrielem a Julií prolíná a podle té dodatečné kapiloly na konci? Gabriel a spojení s upíry a Juliina nízká zásoba železa v krvi? Zajímavé, doufám, že v Římanovi se dozvím víc.


nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Druhý díl krásně navazuje na ten první...nic mi tam nechybělo...láska, napětí, nebezpečí, tajemství...četlo se to samo...stále mi běží v hlavě otázka "Promění ji či nepromění?" Ve většině případech se popisu okolí vyhýbám a přeskakuji je,ale tady jde o Florencii takže se mi líbí i popisy okolních krajin i domů a památek

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Temný stín v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených345x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených17x
v Knihotéce226x
v Chystám se číst114x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech3x