Druhá žena přehled

Druhá žena
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514697/bmid_druha-zena-mHu-514697.png 5 115 115

Joseph O'Loughlin série

< 9. díl

William a Mary jsou svoji už šedesát let. William je uznávaný chirurg, Mary oddaná manželka. Oba mají pevné morální zásady. Alespoň si to jejich syn Joe O'Loughlin myslí. Jenže když je Joe přivolán do nemocnice poté, co byl jeho otec brutálně napaden, jeho svět se obrátí vzhůru nohama. Kdo je ta cizí žena plačící u Wiliamovy postele, která je celá od krve? Kamarádka, milenka, blázen, nebo vrah? Navzdory radám policie se Joe pouští do vlastního pátrání. A čím víc informací objevuje, tím víc se mu odkrývá druhá tvář jeho otce, kterou nikdy nepoznal...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

The Other Wife , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Druhá žena. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

ČtemePodDekou
18.05.2024 5 z 5

Australsky autor pise jako Buh.
Umi vymyslet a odvypravet skvely pribeh a tato serie se skvelou hlavni postavou Joea ma vsechno, co ma skvely thriller mit.
Doporucujeme vsechny knihy autora.

moudivlacek
15.05.2024 5 z 5

Autorka a její série s psychologem Joem je vždy sázka na jistotu, pokud chcete dobrou detektivku, navíc s pořádnou dávkou psychologie.
Tentokrát Joe už jako vdovec, který se stará o 2 dcery, dostane pořádný šok. Jeho otec leží po " nehodě " v nemocnici v kómatu. A ejhle! U něj žena, která si říká jeho manželka, ale jeho matka to není.
A tak se před námi začne rozvíjet skutečný život jeho otce. Joe vidí, jak jeho vztah k otci se mění. Jenže nic není jen černé a bílé. Joe zjistí, že je za tím mnohem víc a musí zapátrat mnohem hluboko do minulosti, aby našel skutečnou pravdu.
Do toho všeho jeho mladší dcera má problémy, nedokázala se zatím smířit se smrtí matky a má potíže ve škole. Ale Joe je správný otec.
Je tu napětí, je tu tajemství, je tu zloba a nenávist, je tu láska a oddanost až za hrob. Zkrátka příběh o tom, že někdy ani své nejbližší vlastně tak moc dobře neznáme.
Rozhodně doporučuji.


Agatha84
02.04.2024 5 z 5

Ano, jsem zcela nekritickou fanynkou, takže znovu musím udělit plný počet. Domnívám se, že zcela právem :-) I při svém životním stylu jsem v tomto případě trhla svůj "čtecí" osobák.
Kéž bychom se tímto dílem s Joem neloučili. Necítím se být připravená...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Druhá žena v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených135x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených10x
v Knihotéce93x
v Chystám se číst83x
v Chci si koupit28x
v dalších seznamech1x