Druhá šance přehled

Druhá šance
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392405/bmid_druha-sance-i1g-392405.jpg 4 45 45

Ema Vlachová je úspěšná žena. Má milujícího manžela, dvě dospívající děti, nedořešený vztah s matkou, která žije v Anglii se svým novým manželem, a permanentní nedostatek času, protože je spolumajitelkou velké dopravní firmy. V jejím životě se neděje nic převratného do doby, kdy se zamiluje. A navíc pro ni zcela překvapivě do ženy, své krásné asistentky, čímž spustí nekontrolovatelnou lavinu událostí, zvláště když se její nová láska rozhodne, že chce mít dítě. Přes složitost problémů, které před Emou vyvstaly, se snaží neztratit svůj smysl pro humor i ve chvílích, kdy jí do smíchu vůbec není. Druhá šance je tragikomický příběh o lásce, pocitech viny a odpuštění, s nečekanými zvraty, příběh, jenž se otevřeně dotýká tématu coming outu a všeho, co je s ním spojené.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Druhá šance. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

stju
05.05.2024 3 z 5

Připojuji se k těm, kteří na této knize oceňují především to, že nabízí čtení "na pohodu". Příběh ženy, která na začátku žije takovým úplně běžným rodinným životem se změní, když sama u sebe náhle zjistí do té doby netušenou sexuální orientaci. Do příběhu tedy zasáhne vcelku aktuální společenské téma, které mu samozřejmě přidá na zajímavosti. Trochu prvoplánově do dalšího vývoje zapadá profese anglického partnera matky hlavní hrdinky, když se díky ní vyřešil zásadní vztahový problém. A podle mého názoru i další ne příliš uvěřitelná až idylická řešení složitých vztahů všech zúčastněných, které nová situace přinese, naznačují už dopředu, že nakonec ..."žili všichni šťastně až do smrti".

metalan
26.05.2021 5 z 5

Kniha byla super,přečetla jsem jí jedním dechem..Byla pěkně napsaná i téma bylo super,ráda čtu takové knihy,i na lesbické téma..a hlavně mělo téma hlavu a patu..doporučuji,je to perfektní oddychovka.


kačenka80
29.03.2021 2 z 5

Čekala jsem víc. Obyčejný tuctový příběh ale místo klasického páru jsou dvě ženy.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (26.11. - 2.12.)

26.11.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Druhá šance v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených67x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce19x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

2018  75%Druhá šance
2015  60%Hlavou proti zdi