Navěky přehled

Navěky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532103/bmid_naveky-65cb191bcdd12.jpg 4 14 14

Doupě vlkanů série

< 2. díl

Udělá cokoli, aby ji zachránil! Pro Lydii není loučení s milovaným mužem žádným sladkým utrpením. Jako vlkan ukrytý mezi lidmi je zvyklá být sama – dokud jí osud nedopřál lásku, o jaké si ani netroufala snít. Daniel jako agent tajné složky vlády Spojených států vždy očekával, že zemře předčasně. Jen předpokládal, že to bude v terénu – ne na nemocničním lůžku v laboratoři. Protože mu rychle ubývá čas, odmítne lék, aby se mohl soustředit pouze na to, aby Lydia našla svůj klan. Musí využít všechnu svou sílu, aby ochránil svou lásku i kdyby to znamenalo, že bude žít dál bez něj.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Navěky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

havrmoni
včera 3 z 5

(SPOILER) Xhex a John to je důvod 3* . Čekala jsem spíše propojení s vlkany a Callumem( odkaz na Vězeňský tábor) plus možná Xhex přes Bladea. Tohle byla opě bohužel změť prapodivných událostí, které kdyby byly rozvinuté a vysvětlené dávaly by i smysl. Lydia a Daniel ano láska plus nemoc, nic sladkého, ale hlavně se skoro nic nikam neposunulo. Spíše, jak už jsem psala, nové situace a nové otázky. Blade zajímavá postava, jenže vůbec nechápu co autorka zamýšlela tím, že ho nechala zamilovat se do ženy, kterou nemůže mít, když vždy upřednosťoval submisivní muže. Nedalo mi to a mrkla na recenze posledního dílu. A už teď z toho nejsem nadšená. Odkryla jsem spoilery, páč jsem byla fakt zvědavá a zjistila jsem, že pro spoustu otázek ( situací) není odpoveď a rozřešení ani ve třetím díle. Taky jsem zvědavá jestli vydají 4.díl ? Vězeňského tábora neb autorka ho zařadila jako 22,5 díl v Bratrstvu. Jak už jsem psala u Lassitera, není to ono, ztrácí to náboj a jiskru.

MAU256
21.05.2024 4 z 5

No, vidím, že jsem se nepoučila. Začala jsem číst sérii, ke které nemám další díl, který nutně potřebuji ;-). Tento díl byl stejně čtivý jako díl první, ale mnohem emotivnější a smutnější. Tak teď už jen čekat na pokračování.


Hatshepsut
18.05.2024 4 z 5

Tak, a zase čekání na další díl. Moc se mi líbí, že zde dala autorka prostor symphantovi jménem Blade, určitě zajímavá postava. Děj této série se stále především rozjíždí, takže uvidíme, co si pro nás J.R.Ward připraví příště. Ovšem její propojení s ostatními sériemi je neuvěřitelné! Jak tohle zvládá je pro mě velkou záhadou!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Navěky v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených20x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce85x
v Chystám se číst54x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

J. R. Ward (p)
americká, 1969
2010  86%Milenec z temnot
2010  92%Probuzený milenec
2014  89%Král
2010  90%Milenec z věčnosti
2013  90%Vytoužený milenec