Domácnost bez odpadu přehled

Domácnost bez odpadu
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/322720/mid_domacnost-bez-odpadu-jak-si-zasadne-UIB-322720.png 4 136 136

Jak si zásadně zjednodušit život snížením produkce odpadu. Bee Johnson se podařilo svou knihou vyvolat v západním světě pěkné haló. Stále větší počet lidí si začíná všímat toho, že smysl života není v tom, co vlastníme. Dochází nám, že čím víc vlastníme, tím méně svobodní jsme - čím víc nakupujeme, tím více je třeba vydělávat a čím více věcí máme, tím více strachu zpravidla pociťujem. Všímáme si, že moře odpadu, které je důsledkem našeho dnešního životního stylu ničí planetu a lidské zdraví. Beinou knihou jsme dostali návod, jak na to. O popularitě knihy svědčí nejenom vyprodané sály na Beiných přednáškách, ale i to že její vydání zařízují ve většině zemí sami fanoušci. Kniha je vlastně znovu-objevováním toho, v čem mnozí z nás vyrůstali. Je ale hlavně dokonalým manuálem, příručkou, která vás provede všemi podstatnými oblastmi života tak, že nezůstane kámen na kameni. Čím víc se myšlenkám v knize otevřete, tím víc se může proměnit váš život - od vydělávání na život směrem k životu.... celý text

Dům a byt Osobní rozvoj a styl Ekologie, živ. prostředí
Vydáno: , PeopleComm
Originální název:

Zero Waste Home , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácnost bez odpadu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (40)

Renike
02.04.2024 5 z 5

Hodně myšlenek super, ale bylo tam dost i ujetých, které v dnešní době prostě nejde zprovoznit, když člověk plně pracuje. Název - domácnost bez odpadu, ale co v práci? Tam to bohužel nejde. Ale přečíst knihu by měl co nejvíc lidí.

Olous1
28.01.2024 2 z 5

Samozřejmě patřím mezi lidi, kteří třídí odpad,tato kniha mi přišla velice úsměvná. Hlavně kapitola...pes bez odpadu. No nic nového mi kniha nedala. Za mě trochu nuda.60%.


HelenBarbora
06.01.2023 5 z 5

Kéž by lidi hledali cesty a možnosti jak snížit ve svých domácnostech a díky svým návykům produkci odpadu. Aleno_S - kdo chce, hledá cesty. Kdo ne, hledá výmluvy. Kolik vám zabralo napsání tak dlouhého komentáře? Není to ztráta času? A s jakou přelomovou myšlenkou přicházíte osobně vy?
Knihu moc všem doporučuji a věřím, že lidstvo půjde cestou snižování odpadu.
Všem moc díky, kdo se nad myšlenkami autorky alespoň zamyslíte :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Domácnost bez odpadu v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených199x
ve Čtenářské výzvě34x
v Doporučených17x
v Knihotéce92x
v Chystám se číst193x
v Chci si koupit76x
v dalších seznamech2x