Divoký v srdci přehled

Divoký v srdci
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/109789/divoky-v-srdci-109789.jpg 4 79 79

Každý muž bol raz chlapcom. A každý chlapec má sny, veľké sny o tom, že bude hrdinom, premôže zločincov, vykoná odvážne skutky a zachráni ohrozenú krásku. Ale čo sa stane s týmito snami, keď vyrastieme? John Eldredge v knihe Divoký v srdci vyzýva mužov k obnove ich mužského srdca, stvoreného na obraz vášnivého Boha. A pozýva ženy k tomu, aby objavili tajomstvo mužskej duše a tešili sa zo sily a divokosti, ktorú muži prinášajú tomuto svetu.... celý text

Duchovní literatura Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Redemptoristi - Slovo medzi nami
Originální název:

Wild at heart - Discovering the Secret of a Man , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoký v srdci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

jezo31
06.01.2023 5 z 5

Už teraz viem, že túto knihu chcem a musím prečítať znova.

anonymní.Ilja
30.09.2022 5 z 5

Pod touto knihou se v komentářích objevují stížnosti, že tato kniha (zejména v druhé polovině) se stává nesnesitelně "pánbíčkářskou". Těm lidem bych připomenul, že tato kniha je tu uvedená jako Duchovní literatura, přestože je to za mne spíš "osobní rozvoj z pohledu křesťasnkého autora". Nejsem potrhlý ideologický zaslepený křesťan a k duchovní literatuře odvařených zaslepených věřících jsem velmi rezervovaný, ale tato kniha mi přišla vkusná a myslím, že se jí nedá upřít, že trefuje v mnoha věcech do černého; člověku stačí jen trocha sebereflexe a zkušeností, aby přiznal, že na tom, co autor píše, něco bude. Za sebe jen dodám, že žádná jiná kniha se mnou tak hluboce nerezonovala. Brzy přečtu znovu.


Tony86
27.11.2021 2 z 5

Od poloviny mě to začalo nudit, autor přepnul do pánbíčkářského módu, navíc má bujnou představivost, příběh a Adamovi a Evě a jiných bere doslova jako historickou událost, takže nám popisuje své představy ze své bubliny. Rozhodně ale na některých místech správně poukazuje na dobrý vztah s otcem nebo jinými muži.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Divoký v srdci v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených126x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených13x
v Knihotéce52x
v Chystám se číst40x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech1x