Nezkrotná říše přehled

Nezkrotná říše
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520304/bmid_nezkrotna-rise-64ca7e801b0b9.jpg 4 365 365

Divoká říše série

< 2. díl >

Spalující přitažlivost v dystopické Budapešti. Druhý díl temné fantasy série. Brexley přežila strádání, mučení – a dokonce i Warwicka Farkase. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Killiana, nádherného vládce budapešťských fae. Brzy však zjistí, že Killian není ten zlovolný vůdce, o němž slýchala. Čím víc času spolu tráví, tím víc se jejich vztah proměňuje. Když se ale ukáže starý známý, Brexley dostane šanci uniknout… a pak celý její svět exploduje. Mezi dobrem a zlem už není jasná hranice. Brexley musí rozplést smrtící síť lží a podvodů, než se stane další obětí nezkrotné vílí říše.... celý text

Literatura světová Fantasy
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Wild Lands , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezkrotná říše. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (101)

Anett003
včera 4 z 5

Druhý díl se opět četl jedna báseň, už jsem se vrhla i na třetí
Zase to krásně utíkalo, jen už mi občas vadilo, jak Brexley okamžitě k někomu cítí náklonnost, chtíč a to ho vidí poprvé. O něco slabší než jednička, ale stejně to byla rychlovka čtení

JustVea
předevčírem 5 z 5

Druhý díl jsem prostě nemohla vynechat. Tato série vás prostě nenechá ani na moment vydechnout. Sotva se zdá, že se vše uklidnilo, přijde další exploze a hned na to další a další. Nutí vás to číst stále dál, protože prostě potřebujete vědět, co se stane. A sotva se dostanete na konec knihy, víte, že nutně potřebujete tu následující.
Jen těžko bych dovedla říct, která kniha se mi líbila více. Nebo která byla lepší. První i druhý díl byl našlapaný akcí od začátku až do konce. A teď už nutně potřebuju další díl.


mnohoknih
24.05.2024 4 z 5

Tentokrát jsme se více seznámili s vílami, tedy nejen s jejich králem Kiliánem. Jinak dost podobné jako jednička. Brexley se stále s někým pere, odněkud utíká, je několikrát skoro zabitá a nechápe pouto, které má s Warwickem. Ištván se ukazuje jako čím dál větší hajzl. A všechno bude nejspíš úplně jinak než jsme si mysleli v první díle. Objeví se tu nové postavy a stanou se důležitými. Naštěstí se objeví i staré postavy, hlavně Opie a Mrňouska. Dostanou do knihy trochu humoru, což je příjemná změna od toho věčného sexuálního napětí, které na většině stránek panuje. Jak trefně poznamenal vílák Ash:"kdybyste se spolu vyspali, byl by klid!" Poslední 4 stránky se fakt nepovedli. Jako jak věděli, že zrovna tam mají být? Neřeknu kdo, ale rozčílilo mě to. Shrnuto, podtrženo, je to čtivé, výbušné, občas nelogické, ale dobré čtení.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejčtenějších knih (říjen)

15.10.2023


Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)

24.09.2023


Citáty z knihy (2)

Pořád jsem vězeň, ať už spím v jakékoliv posteli. Ta cela je aspoň upřímnější.


Miluju tě, ale sebe miluju taky. A zasloužím si něco lepšího.


Kniha Nezkrotná říše v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených437x
ve Čtenářské výzvě36x
v Doporučených26x
v Knihotéce225x
v Chystám se číst137x
v Chci si koupit66x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

antiutopie, dystopie, kakotopie pro dívky

Autorovy další knížky

2022  84%Divoká říše
2023  88%Nezkrotná říše
2024  79%Mrtvá říše