Syn podsvětí přehled

Syn podsvětí
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518295/bmid_syn-podsveti-dWn-518295.jpg 4 78 78

Když Matthewův obchůdek zmizí, ukáže se, že se propadl kamsi do podzemí. Aby ho jeho majitel našel, musí se vydat na nebezpečnou cestu do samotného podsvětí. Tam totiž končí všechny věci, které lidé ztratili. Do říše mrtvých s Matthewem poputuje okřídlená dívka Siréna, kterou vyhostili za zradu, lešij toužící po kouzelných předmětech a rusalka, která přišla o své srdce. Dostat je tam však může jen ten, kdo se v Navu narodil – syn podsvětí. Zvládnou čelit děsivým příšerám, ale i vlastním démonům a touhám?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Syn podsvětí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

Kate3003
29.05.2024 3 z 5

Musím říct, že kniha Dcera zimy mě bavila o něco více, ale to asi hlavně proto, že jsem si oblíbila Moranu a její povahu. U Syna podsvětí jsem si až takovou vazbu k žádné postavě nevytvořila. Né že by byli postavy vyloženě nesympatické, ale žádná mě nezasáhla tolik abych si ji vyloženě oblíbila. Možná i proto, že jich vlastně bylo poměrně dost a jednotlivě nedostali tolik prostoru.
Děj příběhu nebyl až tak záživný jako v případě dcery zimy a asi nejvíc se mi na celé knize líbilo propojení slovanské mytologie se současným světem. Autorka má poměrně čtivý styl psaní a stránky ubíhali poměrně rychle, ale občas jsem se k některým pasážím musela vracet, protože se bez předchozího upozornění měnili časové osy příběhu a díky tomu občas chyběla v textu návaznost. I když se mi informace z minulosti hlavních hrdinů líbili a hezky doplňovali příběh tak bych brala nějaké oddělení, protože přejít během dvou vět od současnosti do xx let staré minulosti je občas zmatečné.

M.C.SMITH
04.05.2024 3 z 5

Dcera zimy pro mne byla skvělé čtení, které jsem si užila na maximum. Tady už to bohužel říci nemohu.
Kniha nebyla špatná, ale nebavila mne tolik, jak jsem doufala.


bárbra13
29.04.2024 3 z 5

Díky Vladimíře jsem se začínala více zajímat o slovanskou mytologii a za to jsem ji velmi vděčná. Dcera zimy za mě sice o dost lepší, ale i tak jsem si knížku užila. Baví mě hlavně to prostředí a postavy. Některé chování postav mi přišlo dost nelogické a nepromyšlené, proto ty hvězdičky dolu.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Pasažér, Zmije a další knižní novinky (34. týden)

20.08.2023


Tlukot tisíců srdcí, Šťastně až do smrti a další knižní novinky (23. týden)

04.06.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Syn podsvětí v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených88x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených7x
v Knihotéce112x
v Chystám se číst105x
v Chci si koupit48x
v dalších seznamech4x