Každý tvůj nádech přehled

Každý tvůj nádech
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518712/bmid_kazdy-tvuj-nadech-1xR-518712.jpg 4 298 298

Dark Elements série

< 3. díl

NĚKTERÉ LÁSKY PŘETRVAJÍ AŽ DO POSLEDNÍHO DECHU Každé rozhodnutí s sebou nese následky a sedmnáctiletá Layla Shawová čelí drsnějším rozhodnutím než většina z nás. Světlo, nebo temnota? Hříšně sexy démon Roth, nebo Zayne, úžasný, ochranitelský Strážce, o kterém si v životě nemyslela, že by mohl být její? Nejtěžší ze všeho je rozhodnout se, komu může věřit. Layla se potýká i s novým problémem. Byl vypuštěn Lilin, nejhrozivější ze všech démonů, který zničí, na co jen sáhne... a nebere si servítky, ani když jde o její nejbližší přátele. Aby ochránila Sama před osudem horším než smrt, musí Layla podniknout nebezpečnou cestu, a přitom ubránit své město – a lidskou rasu – před zkázou. Layla, rozervaná mezi dvěma světy a dvěma muži, nemá žádnou jistotu, ani tu, jestli přežije. Obzvlášť když ji a její přátele začne pronásledovat stará dohoda. Avšak někdy, když jsou tajemství na každém kroku a zdá se, že pravdu nelze rozeznat, musíte poslouchat své srdce, vybrat si stranu a bojovat jako o život.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , King Cool
Originální název:

Every Last Breath , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Každý tvůj nádech. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (50)

sebemi
včera 4 z 5

Tak a je tu konec série a na mě trochu moc přeslazený, ale čte se to skvěle, takže to autorce odpouštím. Layla si vybrala chlapce a musí zachránit svět, fandila jsem tomu pravému, takže jsem spokojená haha. Miluju všechny pokrevníky a tak mi až hrkly slzy u Bambi (a to nesnáším hady jako!). Škoda, že to tam nebylo dořešeno,na to jsem čekala na konci. Celkově jsem spokojená, řekla bych, že je to spíše pro mladší čtenáře,ale nevadilo mi to, protože vnitřní monology Layly a sarkastický humor Rotha mě děsně bere.

A ten konec s Šéfem, tak to jsem se posmála, nechci spoilerovat,ale JO, myslím, že tak to bude :D

Zuzíček77
09.05.2024 5 z 5

(SPOILER) Máme tady poslední díl s touhle super partou. Ani třetí díl mě nezklamal, děj tak svižně utíkal. Bála jsem se aby se tam například něco neopakovalo, ale ne dál to pokračovalo a bylo to napínavější a napínavější. Moje srdce plesá, že si Layla konečně vybrala mezi Zaynem a Rothem. Dalo se čekat jak celý příběh dopadne, ale cesta k tomu konci tedy byla opravdu trnitá a plná překvapení. Tuto sérii jsem si opravdu užila od prvního slova, až do posledního i přes to, že už dávno nejsem cílová skupina. Ráda se k ní vrátím.

Z knihy:
- „Proč musí vždycky záporáci vést odporně dlouhej monolog? Prostě přejděme k vraždění, ne?"

- „Já, Astaroth , korunní princ pekel, jsem do tebe zamilovanej, Laylo Shawová. Včera. Dnes. Zítra. Za stovky desítek let do tebe budu pořád zamilovanej a bude to stejně intenzivní dneska jako za deset let."

- „Nic na tomhle světě ani dole mě od tebe neudrží. Nic, Laylo. To je slib, kterej nikdy neporuším."

- „Když jsem tě držela v náruči a ty ses na mě jen pár minut po narození podívala, poznala jsem ten nejčistší druh lásky."


Nikidree
30.04.2024 4 z 5

Ve chvíli, kdy si Layla konečně zvolila mezi kluky, mi bylo i jasné, jak to celé dopadne. Což mi absolutně nevadí. Co si budeme, jedná se o sérii pro "děti a mládež" a přesně tím Dark Elements je. Tudíž je potřeba s tím počítat.
Jsem moc ráda, že autorka už neprotahovala nerozhodnost Layly mezi kluky, protože druhý díl jsem v tomto ohledu docela protrpěla.
Celkově tuto sérii hodnotím velmi kladně. Líbí se mi svět, postavy a i události, které se v knihách objevily. Ano občas mi lezla Layla na nervy, ale její povaha, věk a fakt, že celý život byla nucena nějak vyrůstat a potom zjistila, že to není tak černobílé, jak ji bylo vštěpováno udělá své.
Sérii rozhodně doporučuji, jen bych podotkla, že se opravdu jedná o YA čtení a třeba oproti Z Krve a popela je děj velmi mírný. Což mu však neubírá na kráse! Je to prostě něco jiného a mě se to moc líbilo.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)

05.11.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Každý tvůj nádech v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených376x
ve Čtenářské výzvě27x
v Doporučených13x
v Knihotéce232x
v Chystám se číst167x
v Chci si koupit73x
v dalších seznamech10x