Citlivka přehled

Citlivka
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516546/bmid_citlivka-6515e67057c5c.jpg 4 57 57

Jako citlivka, tedy jako člověk s tzv. vysoce citlivou nervovou soustavou, se narodí skoro každý pátý z nás. Citlivky vnímají spoustu podmětů a souvislostí najednou a dokáží tento příval informací velice komplexně zpracovávat. Snadno se tím však zahltí a unaví, takže občas mohou mít problém fungovat v běžném provozu. S vysokou citlivostí se nicméně pojí taky řada talentů, které jsou přínosné jak pro samotné citlivky, tak pro jejich okolí. Tato knížka je o tom, jak se s darem vysoké citlivosti co nejlépe sladit a využít jej pro šťastnější a naplněnější život.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Citlivka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

rejka79
včera 5 z 5

Skvělá ve všech směrech, líbí se mi i kratší a k podstatě směřující kapitolky, nechceme být zahlcení, žejo. :) Žádná složitá teorie, pouze praktické info vhodné do života.

Bookoholik22
29.05.2024 5 z 5

Knih o vysoké citlivosti jsem četla už mnoho, ale nikdy mi v žádné oblasti mého života jako vysoce citlivému člověku nepomohly tak, jako tato. Kniha je opravdu napsaná ze srdce do srdce. Děkuji za ni. :)


Gejitka
13.04.2024 5 z 5

Kniha Citlivka mi pomohla se zorientovat ve svých pocitech a prožitcích. Konečně!!! jsem přišla na to, že patřím mezi 15-20 % osůbek s citlivější nervovou soustavou. Zjistila jsem příčinu odchodu z minulého zaměstnání... Díky této knize si začínám uvědomovat kdo jsem, své potřeby, limity, co mi vysává energii... Děkuji paní Aleno Wehle za otevření očí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Citlivka v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených82x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených4x
v Knihotéce31x
v Chystám se číst62x
v Chci si koupit34x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

2023  84%Citlivka