Čtvrtý hrob pod nohama přehled

Čtvrtý hrob pod nohama
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/302044/bmid_ctvrty-hrob-pod-nohama-tOD-302044.jpg 5 357 357

Charley Davidson série

< 4. díl

Být Smrtkou je někdy vážně otrava. A protože se vyšetřovatelce Charley Davidsonové její poslední případ pořádně zamotal, vzala si volno, aby se mohla naplno věnovat sebelítosti. Když jí ale na dveře zaklepe žena, která je přesvědčená, že se ji někdo snaží zabít, musí Charley znovu vyrazit do boje... nebo se aspoň obléknout a učesat. Horší je, že sexy syn Satanův, Reyes Farrow, zmizel z Charleyina života, ale Charley není schopna na něho zapomenout.... celý text

Literatura světová Thrillery Fantasy
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Fourth Grave Beneath My Feet , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtvrtý hrob pod nohama. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (87)

Niu
12.08.2023 4 z 5

Když odhlídnu od trošku krkolomných akčních scén, přimhouřím oči nad Charleyným frackovstvím a vytrácením se vlastní detektivní linky nad přílišným vzdycháním nad Reyesem, tak jako vtipná odpočinkovka super. A ten závěr přece nešel jinak :o)
Akorát jsem byla mírně zmatená Garetem. Jakto, že se tam objevil????!!!!! Chvilkama mi připadala zmatená i sama Darynda.

Marcik7
19.01.2023 4 z 5

(SPOILER) Dávat jména svému srdci, slezině, gauči nebo autu? To je celá poněkud praštěná Charley, soukromé očko, která nejen že vidí mrtvé, ale je vlastně smrtkou, která je převádí na druhou stranu. Satanův syn Reyes je zatraceně sexy a nedivím se, že je z něj vedle. A ona navíc zjišťuje, jaké další nadlidské vlastnosti sama má. Nejsem velkým milovníkem fantasy, ale tohle se mi líbilo.


Nikidree
01.06.2022 3 z 5

Ačkoliv jsem tento díl přečetla velmi rychle, nemůžu úplně říct, že bych z něj byla nadšená. Vlastně se spíš nemůžu zbavit dojmu, že autorka občas nemá ponětí, co před chvílí napsala. Jako ano, může to být klidně vina překladu, ale když Charley vypne telefon a hned v dalším odstavci z něj volá Cookie, vypadá to spíš na vinu autorky. Sice aby to "nebylo divné", je hned potom vysvětlení, že ho zase zapnula, ale prostě wtf?
Kromě toho se nemůžu zbavit dojmu, že Charley je zatraceně špatný soukromý detektiv díky svým hláškám. Vždyť je to tak těžce neprofesionální! Se divím, že ji vůbec někdo jako detektiva bere vážně. V soukromí nebo se známými/přáteli proč ne. Ale když jede zjišťovat informace k případu, to mi už normální nepřijde.
Co však musím tentokrát vychválit, je konečně pořádně dialog mezi ní a Ryesem. Hurá! Navíc se člověk dozvěděl něco málo o tom, kdo Charley vlastně je. Sice toho nebylo moc, ale rozhodně lepší, než ty kusé informace z předešlých dílů.
Kolem a kolem je to prostě průměr. Pár hlášek mě pobavilo, některé scény se mi líbily, stále mě zajímá, co vše umí a jakou roli v jejím životě (se)hraje Ryes atp. Avšak nemůžu říct, že bych této sérii propadla.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čtvrtý hrob pod nohama v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených491x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených47x
v Knihotéce254x
v Chystám se číst117x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech6x

Štítky knihy

smrt černý humor městská (urban) fantasy

Autorovy další knížky

Darynda Jones
americká, 1965
2013  83%První hrob napravo
2016  90%Čtvrtý hrob pod nohama
2014  88%Druhý hrob nalevo
2015  91%Třetí hrob přímo před nosem