Bea přehled

Bea
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484789/bmid_bea-r0b-484789.jpg 5 26 26

Drzá, sebevědomá Bea je zvyklá dostávat, co chce, a o peníze se příliš nestarat. Přítrž se tomu rozhodne učinit její otec, který má za to, že je načase, aby se jeho rozmazlená dcera naučila peníze nejen utrácet, ale také vydělávat. Přes veškerý odpor nastupuje Bea na letní brigádu do hobby marketu, kde jí nepadnou do oka ani noví kolegové, ani práce samotná. Navíc jí pije krev jen o pár let starší vedoucí Michal, jehož pracovní náplní nejspíš je znepříjemňovat Beátě život. Ztracená mezi nekonečnými regály se žárovkami, šroubky a dalším harampádím si Bea uvědomuje hořkou skutečnost. Čekají ji ty nejhorší prázdniny v životě! ... Nebo ne?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bea. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

dračice.
11.02.2024 5 z 5

Kniha je krásná romantická knížka, která je součástí opravdu volně navazující série knih Niky; Nela a Linda. Již dávno jsem četla i předchozí autorčiny knihy, které se mi moc líbily a nedávno jsem viděla autorku v televizi v nějakém pořadu a zjistila jsem, že ji má vyjít nová kniha a mě, že unikla ta předchozí a to tato Bea a tak jsem to musela ihned napravit!
Příběh se odehrává v českém prostředí a autorka píše velmi čtivě, takže než se nadějete jste na konci příběhu, který mě velmi příjemně tím jak se vyvíjel překvapil! Já jsem si příběh užila a rozhodně ho mohu doporučit! Určitě si na mé doporučení vzpomeňte třeba až bude hledat romantické čtení na léto k vodě je úplně perfektní! Příběh je opravdu ze života a asi je určen mladším náctiletým čtenářkám, ale i přesto jsem z knihy nadšená ostatně jako vždy když čtu takovéto příběhy!

book_loverka_
24.04.2022 5 z 5

Další díl série Niky stories nezklamal a naprosto mě pohltil! Přečetla jsem ho na dva zátahy a těšila se na každou další stránku. A co v knížce najdete? Hate to love romantickou linku, neotřelé prostředí hobby marketu a dokonce i kempováni v Českém Krumlově. Taktéž zde vystupuje Martin a Niky z prvního dílu - jsou to totiž rodiče Bey. Jen mi přišlo škoda, že Niky zde nedostala moc prostoru. Jinak mě to strašně bavilo. Řekla bych, že Zuzana Ryšavá hravě strčí většinu zahraničních autorek podobných YA románů do kapsy. Pokud vás knížka zaujala, nemusíte číst jednotlivé díly postupně. Klidně můžete začít rovnou Beou, protože knížky na sebe navazují pouze volně. Navíc Niky je téměř nesehnatelná. Každopádně já hodnotím velice kladně a určitě jsem knížku nečetla naposled.


Ralemo
13.03.2022 4 z 5

Moc hezky napsaný příběh o rozmazlené slečince, která konečně dostane rozum a začne si vážit peněz. Přes svoji novou brigádu potká tu pravou lásku a nakonec ji dojde, že svět není jen o penězích. Kniha neurazí, příběh je zajímavý, je zde pár zápletek. Určitě doporučuji :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bea v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených32x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce60x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Zuzana Ryšavá
česká, 1986
2015  83%Niky
2017  83%Nela
2019  77%Linda
2021  91%Bea
2024  82%Livi