TeriLoch TeriLoch komentáře u knih

☰ menu

Jeho balík Jeho balík Penelope Bloom

Sarkastické, vtipné, dobře se četlo. Víceméně pořád to stejné dokola, ale tahle série je pro mě fajn oddechovka :)

23.05.2024 4 z 5


Závěj Závěj C. J. Tudor

Nějak jsem si nepřečetla, o čem kniha vlastně pořádně je, proto mě překvapilo, že je to katastrofický příběh :D obvykle katastrofické thrillery nečtu, ale tohle teda byla PECKA !!!
Napínavé, čtivé, 3 postavy - 3 dějové linie, no nemohla jsem se odtrhnout !
Byla jsem zvědavá, jak se příběhy na konci vlastně propojí a byla jsem překvapená!
Zaslouží si lepší hodnocení, doporučuji ! :)

13.05.2024 5 z 5


Její tajemství Její tajemství Penelope Bloom

Moje třetí knížka od autorky, pořád jakoby to stejné dokola, ale je to fajn oddechovka a člověk se občas i zasměje. Přečtu si i další díly :)

05.05.2024 4 z 5


Kočka sama doma Kočka sama doma Heike Grotegut

Fajn knížka pro majitele koček, zajímavé nápady na výrobu hraček a dalších věcí.

05.05.2024 4 z 5


Byt v Paříži Byt v Paříži Lucy Foley

Fajn čtení, většina knihy nebyla až tak napínavá, konec už byl pak napínavější. Pohodová oddechovka :)

05.05.2024 4 z 5


První krev První krev Angela Marsons

První přečtená knížka v této sérii a já jsem nadšená ! :) Napínavé, brutální a postavy sympatické. Rychle a snadno se četlo, hlavně díky krátkým kapitolám, kdy z “ještě jednu kapitolu bylo ještě asi 10 kapitol :D
Rozhodně budu v této serii pokračovat dál ! :) Doporučuji !

14.04.2024 5 z 5


Kopírák Kopírák Sam Holland

Čtivé, napínavé, brutální, dobře se četlo. Tušila jsem kdo je vrah, ale závěr nakonec překvapil. Klidně bych ještě četla dál! :)

30.03.2024 5 z 5


Pavouk Pavouk Lars Kepler

Napínavé od začátku do konce a brutální, nezklamalo !!! Pro někoho možná přehnané, ale aspoň je co číst a nedá se knížka odložit ! :)

30.03.2024 5 z 5


Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Fajn oddechovka, taková americká romantická komedie, neurazí nenadchne, ale jako proložení mezi thrillery docela fajn :)

10.02.2024 4 z 5


Jméno ďábla Jméno ďábla Andrew Mayne

Knížky od Mayna si prostě vždy budu chtít přečíst a na druhý díl téhle série jsem se nemohla dočkat! Super! Asi bych řekla, že za mě slabší než první díl, asi toho bylo trochu moc, ale i tak prostě supr. Jessica je mi sympatická a její hlášky tam nemají chybu :) Těším se, až vyjde další díl.

10.02.2024 4 z 5


Až najdu klíč Až najdu klíč Alex Ahndoril (p)

Dobře a svižně se četlo. Mám ráda, když je určitý okruh lidí a mezi nimi je vrah a postupně se vše odhaluje. Moc napínavé to ale bohužel nebylo, spíš takové klidné proplouvání příběhem a tajemstvími. Konec byl už super, odhalování pravdy a vraha. Až vyjde další díl, ráda si ho přečtu.

07.01.2024 4 z 5


Poslední gambit Poslední gambit Jennifer Lynn Barnes

BOŽÍ ! Čtivé, napínavé a prostě za mě celá série neměla chybu ! A fakt sympatické asi všechny důležité postavy ! :) S jistotou můžu říct, že tuhle sérii si určitě přečtu někdy znovu, a to si moc často po přečtení neříkám! :) Líbilo by se mi ještě pokračování. Rozhodně doporučuji celou sérii Hry o dědictví !!

01.01.2024 5 z 5


Tanec skalpelů Tanec skalpelů Jenny Milewski

I přes nízké hodnocení jsem se na knihu těšila a měla jsem docela velká očekávání, i díky doporučení. Bohužel mi kniha přinesla menší čtenářskou krizi, nečekala jsem, že ji budu číst měsíc ...Jak už tu zmiňuje někdo přede mnou, jde spíše o psychologický thriller, což by mi nevadilo, kdyby kniha (pro mě) nezačala být aspoň trochu napínavá až od strany 200.. Jinak téma zajímavé, šlo by z toho udělat opravdu děsivý napínavý horor, tohle mi ovšem bohužel moc nesedlo. Každopádně ke konci už se aspoň četlo lépe.

22.12.2023 3 z 5


Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Čtivé, napínavé, dobře se četlo :) Líbilo se mi prolínání současnosti s minulostí. Občas na mě možná jen trochu zdlouhavé.
Každopádně kdo byla záhadná postava na začátku příběhu jsem úspěšně uhádla! (překvapivě, páč se mi to moc často nestává :D)
Moje třetí přečtená kniha od autorky a určitě ne poslední :) Doporučuji.

06.12.2023 4 z 5


Nejchladnější dívka ve Městě chladu Nejchladnější dívka ve Městě chladu Holly Black

Super, četlo se samo, napínavé, hlavní postava Tana sympatická, i Gavriel. Jen jedna část knížky se na mě trochu táhla, proto o jednu hvězdu méně. Jinak ale super a ještě bych četla dál, protože vlastně stejně nevíme, jak to dopadlo! :)
Od Holly Black jsem četla knížku Nejtemnější část lesa, která byla taky super, takže se určitě vrhnu i na další příběhy autorky a tenhle doporučuji :)

06.12.2023 4 z 5


Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Naprosto boží ! Napínavé, čtivé, prostě super ! Joona nikdy nezklame :) Rozhodně doporučuji !

29.10.2023 5 z 5


Papírový palác Papírový palác Miranda Cowley Heller

Kniha se mi dobře a rychle četla, šlo to samo. Příběh velmi zajímavý. Najdete tady všechno - rodinu, přátelství, lásku, tragédii, násilí, smrt...
Knížka mě fakt bavila, v napětí jsem čekala, co dalšího se ještě může stát, ale v druhé polovině na mě byly nějaké části trochu zdlouhavé, proto jsem odebrala jednu hvězdičku. Jinak ale skvěle napsaná knížka a já jen doporučuji ! :)

29.10.2023 4 z 5


Loutkové divadlo Loutkové divadlo M.W. Craven

Super čtení! Napínavý příběh, hlavní postavy super sympatické a konec teda parádní, ke konci už jsem knížku nemohla ani odložit, jak to bylo napínavý! :) Těším se na další díl! Doporučuji! :)

07.10.2023 5 z 5


Námořní bouře Námořní bouře Andrew Mayne

Svižné, napínavé a vtipné čtení. Díky krátkým kapitolám se četlo samo. Taky se mi líbí způsob, jakým autor píše.
Radši čtu vraždy než korupci, ale i tak mě tahle série baví :) Prostě Mayne mě nikdy nezklame :) Doporučuji.

SPOILER
Nejoblíbenější část knížky? Jessica a Theo!!!! Potěšilo :)

26.09.2023 5 z 5


Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Líbil se mi první díl a druhý díl taky nezklamal! Stejně jako u prvního dílu na mě byl začátek zdlouhavější a ne tak moc zajímavý, čím víc jsem se ale blížila ke konci, každá stránka byla napínavější! Ale sakra ten konec?! Těším se na další díl! :)

23.09.2023 5 z 5