Duhová jiskra

Duhová jiskra
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538493/bmid_duhova-jiskra-664671ae9f791.jpg 4 26 26

Nakladatelství Vyšehrad ve spolupráci s vydavatelstvím Audiostory připravilo k vydání Duhovou jiskru Daniely Fischerové Krátké pohádkové příběhy, které v sobě skrývají moudrost, humor a duchovní ponaučení. Nabízejí posluchači mnoho témat k hlubšímu zamyšlení nad světem, ve kterém žijeme. Scénář k této nahrávce je rovněž z autorské dílny Daniely Fischerové. Vznikl výběrem z knih Duhová jiskra a Jiskra ve sněhu.... celý text

Přidat komentář

Lubošovo
07.02.2022 5 z 5

Každý kratičký příběh v sobě obsahuje srozumitelně podané moudro. Velmi povedené. Audioverzi navíc svými medovými hlasy načetli Hana Maciuchová a Viktor Preiss. Dokonalost.

m.zirhut
26.05.2020 2 z 5

(audiokniha) Poslech ode mne vyžadoval až moc soustředění a přemýšlení, takže jsem audio poměrně záhy vypnul.


foxi_ii
06.11.2019 4 z 5

Myslím si, že tahle kniha by se měla do rukou dostat každému. Spoustu věcí jsem si díky ní uvědomila i když jsem už toho hodně v podvědomí věděla. Tam je toho ale někdy skryto, že ? Je dobré si to připomínat :) Doporučuji číst s odmlkami .

Blanchidlo
02.10.2019 5 z 5

Úžasné příběhy, krátké, přesto úderné. Nádhera :)

wooloong
24.04.2018 5 z 5

Knížka se dá přečíst s přehledem za jedno odpoledne nebo si ji můžete po douškách vychutnávat. Kratinké příběhy s velikým přesahem. Mnohé patří do pokladnice notoricky známých příběhů, jiné jsem četla úplně poprvé.

DádazPrahy
09.04.2018 5 z 5

Krátké a poučné příběhy k zamyšlení. Toto by snad měla být "povinná" četba pro mládež. Doporučuji.
Nejvíce se mi líbily tyto příběhy: Uplakaná babička, Zrcadlo, které se předbíhá, Kyselé ovoce, Vyřezávaná krabička, Obrazy zakryté rouškami, O moc hodném strážci majáku, Před kamennou zdí, Duhová jiskra.

Clamera
16.04.2017 5 z 5

Autorka disponuje kultivovaným, košatým stylem vyprávění. Číst její text je požitek pro duši. Knihu jsem měla půjčenou z knihovny a neodolala jsem pokušení objednat si ji v antikvariátu, aby mi mohla patřit. Moudrosti v ní obsažené jsou nadčasově platné, hluboké, vedoucí k zamyšlení a k usebrání se...Je to knížka, kterou můžete číst ve vlaku, před spaním, o polední pauze, nebo někde v klidu a tichu u krbu...a ke které budete mít potřebu se s odstupem času zase vrátit.