Zázračný úklid - pořádek jednou provždy přehled

Zázračný úklid - pořádek jednou provždy https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257806/bmid_zazracny-uklid-poradek-jednou-provz-Ama-257806.png 4 904 904

Poznejte originální umění, díky němuž se spolehlivě zbavíte nepořádku a náležitě si uspořádáte věci. Tato přesvědčivá knížka se právem stala ohromným bestsellerem po celém světě a vyšvihla se na první místo žebříčku New York Times. Proměňte svůj domov pomocí autorčiny inspirativní metody v trvale uklizené prostředí: klíčem je vypořádat se s domácností ve správném pořadí, ponechat si jen to, co opravdu milujete, a udělat vše rychle. Změníte tak svůj život – získáte větší sebejistotu, budete úspěšnější a možná i konečně zatočíte s přebytečnými kily. A především načerpáte energii k tomu, abyste žili podle svých představ.... celý text

Literatura naučná Dům a byt Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

The Life-Changing Magic of Tidying , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zázračný úklid - pořádek jednou provždy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (284)

BojácnéKuře
17.03.2024 2 z 5

Klasická kniha o seberozvoji - pořád se mluví o tom samém, užitečné tipy bych dokázala spočítat na prstech jedné ruky. Člověk si u těchto knih opravdu musí vzít jen to důležité a na zbytek nejlépe zapomenout. Autorka a její metody mi někdy přišly jako extrém - např. to vytrhávání stránek z knihy nebo ta každodenní rutina po příchodu domů. Myslím si, že když nebudu děkovat svým botám nebo batohu za to, co pro mě dělají, tak se ty věci neurazí. Místy to až působilo, že si autorka ze všech čtenářů jen střílí a jen čeká na to, kterou blbost kdo vyzkouší.

Mikik
05.02.2024 2 z 5

Bohužel mě absolutně nezaujalo, nic mi to nedalo. Takže za mě docela zklamání, ale třeba někomu pomůže.


schvomis
06.01.2024 4 z 5

Marie Kondo mi opravdu pomohla zbavit se nepotřebných věcí.
Ona to tedy bere dost drasticky, ala vyhoďte co nejvíc věcí. Já tak drastická nejsem, ale pomohlo nastolit cestu k protřídění domova a následně k tomu, že již dlouhodobě neskladuji nepotřebné věci.
Jediné, co mě na autorce fakt mrzí je to, že naprosto vše nacpe do pytlů a hurá na skládku. Já to tak nedělám, snažím se věci rozdat, něco prodat, darovat potřebným. A to, co fakt nikdo nechce, nebo nemá využití, to vyhodím.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Připravované knižní novinky (31. 8. - 7. 9.)

29.08.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zázračný úklid - pořádek jednou provždy v seznamech

v Právě čtených64x
v Přečtených1 362x
ve Čtenářské výzvě442x
v Doporučených57x
v Knihotéce352x
v Chystám se číst408x
v Chci si koupit120x
v dalších seznamech9x