Všechno je v pr**li přehled

Všechno je v pr**li
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431422/bmid_vsechno-je-v-pr-li-4aa-431422.jpg 3 118 118

Máte problém ráno vstát z postele a večer naopak sůvíte dlouho do noci a jen tupě zíráte na televizi, kde vás tak maximálně dráždí nesmyslné reklamy? Nedaří se vám dosáhnout vytoužených snů? Honíte se za štěstím jako pes za svým ocasem? Nechápete, proč zrovna vy musíte mít neustálé konflikty s narcistickým šéfem? Máte se jako prase v žitě, ale i přesto nejste spokojeni? Neumíte jednat se svým dospělým puberťákem nebo dětinským protějškem? Neztrácejte naději. Přichází kniha, která se Vám pokusí odpovědět na zapeklité otázky. Ale slovy autora: „Neberte mě příliš vážně.“ Autor Mark Manson se ve svém pokračování knihy Důmyslné umění, jak mít všechno u prdele zaměřuje převážně na naději a vše, co se točí kolem ní. Jak ji získat, udržet a najít, když už si myslíme, že je všechno v háji. Zjistíte, po čem naděje vlastně touží a proč se i u ní může vyskytnout krize. A víte už, co byste dělali, kdybyste zjistili, že naděje je vaším nepřítelem? Přemýšleli jste o tom? Tak teď všeho nechte – odpovědi už čekají…... celý text

Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Via
Originální název:

Everything is F*cked


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno je v pr**li. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Sitting-Bull
21.04.2024 odpad!

Odkládám v 1/5, protože mi to prostě nesedí. Pro mě je to naprosto zbytečná kniha. Žádné nové či podnětné myšlenky, o které bych tam mohla zakopnout, zato spousta zbytečných vulgarit. K nedočteným knihám se někdy vracím a při vhodnější konstelaci hvězd je dotáhnu do konce, ale u této to fakt nepředpokládám. Až si budu chtít poslechnout nějaké vurgarizmy, pustím si Matonohův Otevřený dopis KSČM, ten je, narozdíl od této knihy, ve vulgaritách aspoň nápaditý.
Otevřený dopis KSČM z pořadu Na stojáka zde: https://www.youtube.com/watch?v=cFk6ss6oeso

DomT
27.09.2023 5 z 5

Fajn oddychová knížka, trocha historie a pak jakési zamyšlení autora. Pár faktů, které už jsem četl asi tak tisíckrát, ale to je můj problém, co si vybírám. Do vlaku dobrý. Pro začátečníky s populárně naučnou literaturu vhodný. Pro znalé už tak asi ne. 5/5


Dámaskloboukem
17.07.2023 2 z 5

Knížku jsem dostala k narozeninám.
Vloni jsem k nim dostala kuchařku.
Kuchařka je lepší, je pro mě přínosnější, ač svou hlubokomyslností nesahá teto seberozvojove a poučné knize ani po (paty) - po věnování.
Autor rozhodne umí zaujmout. Na začátku každé ( minimálně prvních dvou - pak jsem to odložila) kapitoly vytáhne příklad z historie a ten moc pěkně popíše. Historická postava mu slouží jako odrazový můstek do světa vlastních chaotickych myšlenek, osobních vědeckých poznatků, nelogickych formulací. Tady jsem měla první problem - udržet nit s autorovými tvrzeními. Navíc mi nevyhovovala náhlá změna stylu, s opakovaným oslovováním čtenáře : že je to tak čtenáři ? A spoustou nespisovnych až vulgárních výrazů, kterými se zřejmě autor snažil posunout knihu z úrovně vědecké, do jakési populárně - vědecké.
Ztotožňuji se s názorem, ze cim se má společnost lepe a má vyšší životní úroveň, tím více si její členové stěžují a jsou více nespokojeni.
Stačí se podívat kolem sebe, ze?

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (14. týden)

29.03.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všechno je v pr**li v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených159x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených4x
v Knihotéce126x
v Chystám se číst82x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

Mark Manson
americká, 1984
2017  65%Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le
2020  61%Všechno je v pr**li
2020  89%Ideál
2022  74%Will
2020  84%Modely úspešného randenia