Vážka přehled

Vážka https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/289193/bmid_vazka-xZS-289193.jpg 4 744 744

Když se ve Francii těsně před Vánoci zřítí letadlo letící z Istanbulu, vypadá to, že všichni zahynuli. Pak ale záchranáři najdou poblíž letadla živé miminko. Jenže na palubě letadla byly dvě děti v tomto věku. A protože se tak stalo v době, kdy testy DNA jsou ještě věcí neznámou, stojí policie před těžkým rozhodnutím: je miminko Lyse-Rose z bohaté a vlivné rodiny Carvilleových, nebo Emily z obyčejné rodiny Vitralových? Nakonec je dítě prohlášeno za Emily. Carvilleovi se s tím ale nechtějí smířit a najmou si soukromého detektiva, který má dokázat, že dítě patří jim. Osmnáct lét pátrá bývalý policista ve Francii i v Turecku, ale marně. Rozhodující důkaz se mu najít nepodaří. Když už chce se vším skončit, padne jeho zrak na staré noviny, kde se o případu psalo. Vše se mu náhle spojí a on pochopí, jak to bylo. Byla nalezeným dítětem Lyse-Rose, Emily, anebo bylo všechno úplně jinak a někdo celou tu dobu se všemi postavami dramatu obratně manipuloval?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vážka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (223)

Briv
05.05.2024 4 z 5

Komentář píši s větším zpožděním, takže přesné detaily si už nevybavím, ale docela přesně si vzpomínám, že i když mě téma knihy zaujalo, tak zpracování celkem pokulhávalo. Další knihy od autora zkoušet nebudu. Bylo to docela rozvláčné a hlavně hodně nepravděpodobné.

Kaduri
21.04.2024 3 z 5

Audiokniha.
Čítala som od autora "Černé lekníny" a tušila som, že na nás na konci knihy chystá nejakú "habaďúru". Nemýlila som sa.
Záver epický, ale panebože... tá cesta k nemu bola nekonečná. Knižka je strašne rozvláčna, zdĺhavá, postavy nesympatické a konajú nelogicky.
Pripomínalo mi to francúzsku telenovelu. Spomínate si na francúzske seriály z 90-tych rokov "Zlomené srdcia" a "Helenine oči"? Tak presne také to bolo.


malýčtenář
29.01.2024 4 z 5

Napínavá detektivka, místy trochu zdlouhavá a neskutečně zamotaný příběh. Kdo tedy je nalezené dítě po havárii letadla? Nečekané rozuzlení a trochu neskutečný. Nevím, jaké mám dát hodnocení. Vzhledem k dobrému konci dávám za 4 * .

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vážka v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených970x
ve Čtenářské výzvě123x
v Doporučených59x
v Knihotéce335x
v Chystám se číst406x
v Chci si koupit51x
v dalších seznamech7x