Umění vyjednat cokoliv - Vyjednávejte jako ti nejlepší přehled

Umění vyjednat cokoliv - Vyjednávejte jako ti nejlepší
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515936/bmid_umeni-vyjednat-cokoliv-vyjednavejte-MBb-515936.jpg 4 39 39

Pokud něco chcete, řekněte to. Protože jinak to nikdy nedostanete. Naučte se vyjednávat podle principů FBI a uvidíte, že už zítra dosáhnete svého. Konečně se v této knize dozvíte, co zatím o vyjednávání vědí jen ti vyvolení. Osvojíte si fungující postupy a zjistíte, proč obvyklé poučky zkrátka nefungují. Nejlepší vyjednavači to prostě dělají jinak, naučte se to taky. Všichni vyjednáváme pokaždé, když po nás někdo něco chce. Uvařit kávu, koupit hračku, zkrátit dodací lhůtu, pustit někoho do dveří... Vyjednáváme doma, v práci, dokonce i na ulici. Naučte se to a budete v životě mnohem spokojenější a úspěšnější.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umění vyjednat cokoliv - Vyjednávejte jako ti nejlepší. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

karelpeter
29.03.2024 5 z 5

Prakticky uchopená příručka, jak si počínat při tvrdých businessových střetech.

RenateKafka
15.01.2024 5 z 5

Tuhle knihu jsem dostala jako dárek k Vánocům. Přečteno. Je smutné, jak se k sobě lidé v Česku chovají. Ona se zdá na první pohled jako kniha čistě o vyjednávání, ale brzy pochopíte, že je to celé o komunikaci, o empatii, o prostoru, který věnujete jiným lidem. Dovolím si ochutnávku: "Uvědomte si, že ve chvíli, kdy lidé ucítí sebemenší riziko, pokusí se vám lhát. Nesmíte podlehnout emocím a předhazovat jim morálku. Vždy musíte vycházet z toho, že nelžou, aby vás poškodili, ale proto, že se bojí. V případě, že nedokážete vytvořit dostatečně bezpečné prostředí, aby s vámi férově a upřímně sdíleli informace, které by třeba mohly projekt poškodit, není to ze sta procent jejich chyba."


XenaTaurus
15.12.2023 5 z 5

Tuto knížku jsem dostala jako dárek, a neměla jsem tudíž od ní žádná očekávání. Nakonec mne její obsah velmi mile překvapil, a zjistila jsem, že je pro mne přínosná. Určitě si z ní něco vezmu do života. Doporučuji přečíst.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Umění vyjednat cokoliv - Vyjednávejte jako ti nejlepší v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených36x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce11x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech2x

Autorovy knížky

Radim Pařík
česká, 1979
2023  80%Umění vyjednat cokoliv - Vyjednávejte jako ti nejlepší