Umění být zdráv přehled

Umění být zdráv
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432416/bmid_umeni-byt-zdrav-Wul-432416.jpg 4 588 588

Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí? A proč si s těmito chorobami současná medicína neumí poradit? Jak naslouchat signálům těla a napojit se na svou skutečnou podstatu? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii. Umění být zdráv může ovládnout kdokoli – zjistěte, jak na to! Ptala se Věra Keilová... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umění být zdráv. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (135)

marta-marti8651
30.05.2024 4 z 5

Knihu jsem měla doma pár let, než jsem ji četla. Jakožto zdravotník chápu příznaky, kterými Vojáček ze začátku kariéry lékaře procházel. Jsem ráda, že jsem to četla až v době, kdy jsem měla nějaké pracovní zkušenosti a dokázala se vcítit do toho, čím si procházel. I když s některými názory jako asi každý nesouhlasím, věřím, že kniha dokáže soustu lidem pomoci.

huhuhu
26.05.2024 4 z 5

Před započetím četby jsem se docela bála, aby to nebylo moc "ezo", ale nakonec musím říct, že jsem v knize našla spoustu zajímavých a inspirativních myšlenek a hlavně přístup ke zdraví a nemoci, který rozhodně dává smysl. Na rozdíl od běžného pojetí klade velký důraz na propojení tělesného a psychického zdraví a zodpovědnost každého z nás. Pár ezo myšlenek tam sice bylo a obdiv autora k našemu nejvyššímu ezo guru J. Duškovi taky o lecčems vypovídá, ale nakonec toho nebylo tolik, aby mě to při četbě výrazně rušilo nebo abych celý koncept funkční medicíny zavrhla.


Dionýsos
15.05.2024 5 z 5

Tohle je pro mě opravdu oči otevírající kniha. Pan Vojáček popisuje psychosomatiku s vyvážeností spirituality i racionality. Pro mě její přečtení byl opravdu životní milník, který překopal řadu mých každodenních zvyků a pohled na holistické zdraví. Kniha opravdu dala mému životu nový rozměr. Spolupráci s panem Duškem tedy moc nefandím, ale přijímám to takové jaké to je. Pan Vojáček je opravdu inspirativní, nemohu se dočkat čtení jeho dalších knih.

všechny komentáře

Související novinky (1)

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

22.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2020 - Český bestseller (Zdraví & životní styl)


Kniha Umění být zdráv v seznamech

v Právě čtených51x
v Přečtených871x
ve Čtenářské výzvě200x
v Doporučených66x
v Knihotéce258x
v Chystám se číst363x
v Chci si koupit141x
v dalších seznamech6x