Úklid pro klid - Tipy, které šetří čas, nervy i peníze přehled

Úklid pro klid - Tipy, které šetří čas, nervy i peníze
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533930/bmid_uklid-pro-klid-tipy-ktere-setri-cas-65eb0974cdb8c.jpg 3 5 5

Není nutné uklízet od rána do večera. Úklid může být snadný a rychlý. Naučte se takové uklízecí rituály, které vám ulehčí život a díky nimž už nikdy nebudete otrokem své domácnosti. Získáte uklizený domov, a hlavně více času na všechno, co máte rádi. Berte úklid s lehkostí! Vše se dá zvládnout ekologicky, jednoduše i rychle. Dozvíte se: Jak si v úklidu vytvořit funkční a efektivní systém Jak si snadno a levně vyrobit čisticí a prací prostředky Jak vyčistit celou domácnost rychle a jednoduše Jak vyčistit zašlé spáry? Co použít na nerez, aby se krásně leskl? Jak vyrobit WC bombu? Jak odstranit špínu z vnější strany pánve? a ještě mnohem víc!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úklid pro klid - Tipy, které šetří čas, nervy i peníze. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Jane2016
20.05.2024 5 z 5

Není to tak dávno, co jsem na Kateřinu Brožovou narazila na instagramu. Její uklízecí videa se pro mě stala guilty pleasure a dokopala mě k uklízení celého našeho bytu! Později jsem Kateřinu viděla v Show Jana Krause a potvrdila jsem si, že se jedná o skromnou a velmi sympatickou ženu. Proto, když jsem se dozvěděla, že má vyjít kniha „Úklid pro klid“ nadšeně jsem si poskočila a těšila se na čtení!

Knížka obsahuje nejen tipy na uklízení, ale i pár osobních příběhů, které mi do knihy nesmírně sedly. Každopádně, co se tipů týče, jsou skvělé. Můj nejoblíbenější je asi trik na vyčištění povrchu žehličky či vyčištění plastového kartáče na vlasy. Tipů je v knize samozřejmě nepřeberné množství a věřím, že spoustu čtenářům Kateřina Brožová ušetří nervy!

Knížku doporučuji všem, kteří kolem sebe mají rádi pořádek, ale i těm, které rozčiluje ten nekonečný nepořádek!

Skvělá knížka!


Související novinky (1)

Hra na kočku a na myš, Druhá smrt a další knižní novinky (14. týden)

31.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Úklid pro klid - Tipy, které šetří čas, nervy i peníze v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených10x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce24x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit11x

Štítky knihy

úklid

Autorovy knížky

2024  68%Úklid pro klid - Tipy, které šetří čas, nervy i peníze