Prodejce přehled

Prodejce
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434611/bmid_prodejce-2Ju-434611.jpg 4 31 31

Kyber-thriller o nebezpečné i nebezpečně blízké budoucnosti, v níž je základem společnosti konzum a člověk jen o málo víc než spotřebitel a zároveň stroj na práci. Obří výrobní koncern se pro mnohé své zaměstnance stává nechtěným domovem, který není snadné opustit – a to i přesto, že rodinné vztahy nejsou zrovna zdravé. Jenže na průmyslového giganta sociálku nezavoláte, a tak si Paxton, Zinnia a ostatní zaměstnanci musí poradit po svém¬…... celý text

Literatura světová Thrillery Sci-fi
Vydáno: , Laser-books (Laser)
Originální název:

The Warehouse , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prodejce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

micha-ella
26.02.2024 4 z 5

Zajímavá sci-fi, bavilo mě to, ovšem jsem přesvědčená, že takto by se svět nevyvíjel. Konec toho příběhu je hodně rozpačitý, aspoň pro mne, ale možná jsem ho jen špatně pochopila.

LukasZdan
11.09.2023 4 z 5

Rob Hart určitě vystavil zajímavý svět, anotace mě ale navnadila na lehce apokalyptičtější Zemi, proto jsem byl trochu zklamán, že se (skoro) celý děj odehrává v Oblaku. Přesto Hartův svět, kde vše ovládá jedna firma, zachránil hodnocení, které by bylo o jednu hvězdu nižší kvůli některým postavám a poněkud šťastným náhodám.


Jana_Hlus
10.08.2022 3 z 5

(SPOILER) Tak to jo, zajímavý text, určitě bohužel jedna z možných variant budoucího vývoje světa. Žádná utopie, takový vývoj si umím představit, to vystihl autor velmi dobře. I hlavní hrdinové jsou tak nějak uměle černo-bílí, takže tam taky dobře pasují. Výborně je zachycená psychologie davu, manipulace s člověkem, který nakonec vítá ulehčení života, kdy za něj rozhoduje někdo jiný a pravidla jsou jasně daná. Je tam i kapka romantiky, takže by se to vše zdálo OK, ale do pěti hvězd tomu chybí trošku přesah. Ale zase oceňuji, že hlavní mužský hrdina nakonec nevymlátil celý "Oblak" sám jako Arnie Schwarzeneger ve svých nejlepších letech a se svou láskou neprchl tvořit nový, láskyplný svět.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (37. týden)

06.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prodejce v seznamech

v Přečtených34x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených1x
v Knihotéce60x
v Chystám se číst45x
v Chci si koupit5x

Štítky knihy

technothrillery sci-fi

Autorovy knížky

Rob Hart
americká, 1982
2020  75%Prodejce