Právem moje přehled

Právem moje
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/395506/bmid_pravem-moje-cNy-395506.jpg 4 55 55

Mladá brilantní a ambiciózní právnička Francine Day stojí jen kousek od nejvyššího ocenění své kariéry – udělení titulu advokát Jejího Veličenstva. Potřebuje k tomu ještě jeden velký případ, který by se dostal na přední stránky novin. Tím by mohl být Martin Joy. Mezi advokátkou a klientem se však okamžitě objevuje vzájemná silná přitažlivost. Neodbytná vášeň. Propadnou jí a mají spolu tajný poměr. Fran je přesvědčená, že vše zvládne udržet pod kontrolou. Jenže pak záhadně zmizí Martinova žena Donna a Martin se stává hlavním podezřelým. Vyšetřování případu odkrývá zásadní překvapení, dokonce i pro Fran – protože právě ona je zřejmě poslední, kdo Donnu viděl živou. Navíc si Francine z osudné noci několik klíčových hodin vůbec nepamatuje. Probudila se až ráno v bytě svého souseda, ušpiněná od krve a zmatená. Fran se ocitá lapena v nebezpečném a spletitém labyrintu podvodů, lží a tajemství, kde jeden chybný krok pro ni může znamenat zkázu. Kde je Donna a kdo stojí za jejím zmizením? Čím usilovněji Fran pátrá po odpovědích, tím těsněji se zatahuje síť – kolem ní, jejího milence i života, který si tak pečlivě vybudovala.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Mine , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Právem moje. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

daniela.kol
04.04.2024

Podle názvu a anotace jsem čekala něco trochu jiného. Po přečtení, ale název dává smysl.

Kniha nenadchne ani neurazí. Podle mě zbytečně zdlouhavé. První půlka obzvlášť. Měla jsem chuť knihu odložit a nevracet se k ní, nakonec ale vyhrála zvědavost po tom, kdo je pachatel.
Francine mě většinu času strašně štvala. Prvně tvrdí jak nikoho nechce, že na vztahy nemá čas atd. Kariéra je pro ni vším. Pak se ale tak bláznivě zamiluje, že nekouká ani doprava ani doleva a je schopna tu skvěle rozjetou kariéru zahodit a to jen kvůli někomu, koho sotva zná. No a nakonec... když už je všechno dobrý a mohli by být spolu, tak už ho zase nemiluje. To mi k advokátce moc nesedí, spíše k malému dítěti.

Nika.
03.12.2023 4 z 5

Paráda! Za mě velmi zajímavý, do samého konce napínavý příběh s nečekaným rozuzlením...


sychrulka
23.02.2023

Po delší době detektivka, kterou se mi nechtělo odložit. Autorka umí udržet napětí a vyústění je nečekané. Doporučuji!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Právem moje v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených68x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených1x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst64x
v Chci si koupit37x

Autorovy knížky

J. L. Butler
americká
2018  77%Právem moje