Poslední paní Parrishová přehled

Poslední paní Parrishová
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/365454/bmid_posledni-pani-parrishova-cHR-365454.jpg 4 1341 1341

Amber Pattersonová už toho má dost. Příšerně ji nebaví být taková nula: tuctová, téměř neviditelná žena, kterou každý přehlíží. Přímo před očima má vzor toho, jak by mohl její život vypadat. Daphne Parrishová je blonďatá bohyně, která bere svůj luxusní život jako naprostou samozřejmost. Společně se svým manželem patří k místní honoraci, mají peníze, moc, obdiv, navíc dvě krásné dcerky. Proč by někdo měl mít všechno, zatímco jiný nemá nic? Amber by se při pohledu na Daphne možná zadávila závistí, ale to se nestane. Má totiž plán, jak sladký život své sokyně postupně nahlodat a zničit, aby mohla v závěru nastoupit na její místo. Podaří se jí proniknout do rodiny Parrishových a zanedlouho se stává Daphninou blízkou přítelkyní. Ráda přijme pozvání, aby s nimi jela na dovolenou, protože jí to skýtá vítanou příležitost ke sblížení se šarmantním Jacksonem. Všechno jde naprosto hladce. Ale pak Amber dostihne pečlivě skrývané tajemství z minulosti, které by mohlo její krásný plán úplně zničit. Něco takového ona ale odmítá připustit. A tehdy začne opravdové peklo. Psychothriller Poslední paní Parrishová nás provádí nejtemnějšími zákoutími lidské mysli a prostřednictvím celé řady nečekaných zvratů můžeme až do konce jenom hádat, jak to všechno nakonec dopadne.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Domino
Originální název:

The Last Mrs. Parrish , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední paní Parrishová. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (474)

Silvie1991
28.05.2024 5 z 5

Tak toto bylo skvělé ! Kniha vypadá jako bichlička, ale nakonec jsem se do ní začetla a jsem nadšená. Jedním slovem - je to perfektní psychothriller.
Nečekané zvraty a napětí až do konce, jak to dopadne.
Deset hvězdiček a velké doporučení.

Jenny46
27.05.2024 3 z 5

Hodnocení hodně vysoké a já jsem z příběhu trochu rozčarovaná...
Možná moje chyba, kdybych nečetla před knihou Pomocnici měla bych třeba jiný pohled na děj, hodně podobné. Kniha začíná v pomalém tempu a některé popisy až nudné.
Mě přišlo, že autorka moc tlačila na pilu, aby to působilo reálně. Amber teda byla nesnesitelná a celkově postavy mi nebyly sympatické. Nevím, jak hodnotit knihu spíš průměr možná mě neseděl i styl autorky nevím...


cllarissa
23.05.2024 5 z 5

Za mě skvělý příběh. První část knihy, psaná z pohledu Amber, se čte dobře, je zajímavá a děj v ní hezky ubíhá. I když mi přemýšlení Amber většinou přišlo odporné, a bylo opravdu těžké si ho představovat, pořád jsem chtěla vědět, co všechno bude muset udělat, aby dosáhla svého cíle, a jestli se jí to nakonec opravdu podaří. Líbilo se mi, že děj až na pár detailů působil dost reálně, možná i uvěřitelně.
Ale teprve druhá část, psaná z pohledu Daphne, dala příběhu úplně jiný rozměr. Teď už se kniha opravdu nedala odložit, musela jsem zjistit, jak to skončí. Život Daphne byl opravdu krutý, a přála bych si, aby se něco takového ve skutečnosti nemohlo stát. Bohužel příběh je psaný velmi věrohodně.
Poslední třetí část už s uvěřitelností trošku pokulhává, ale musím uznat, že jde o celkem kvalitní zakončení příběhu.
Knížku musím doporučit každému, koho toto téma nějakým způsobem zaujalo. Je to jedna z těch knih, po kterých ve vás zůstane silný zážitek.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (11. týden)

10.03.2019


Nakladatelství Domino ediční plán na první pololetí 2018

08.03.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poslední paní Parrishová v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených1 683x
ve Čtenářské výzvě195x
v Doporučených119x
v Knihotéce427x
v Chystám se číst457x
v Chci si koupit89x
v dalších seznamech14x