Podivuhodný případ Benjamina Buttona přehled

Podivuhodný případ Benjamina Buttona https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537923/bmid_podivuhodny-pripad-benjamina-button-6637fd8295d34.jpg 4 106 106

Podivuhodný případ Benjamina Buttona je groteskním příběhem muže, jenž se narodil jako stařec a celý život mládne. Setkává se s nepochopením a šťastný je pouze uprostřed života, kdy se jeho biologický a duševní věk protínají. Povídku proslavil oceňovaný hollywoodský film z roku 2008 v režii Davida Finchera, s Bradem Pittem a Cate Blanchettovou v hlavních rolích. Čte Michal Dlouhý.... celý text

Literatura světová Povídky Příběhy
Vydáno: audiokniha , AudioStory
Originální název:

The Curious Case of Benjamin Button , 1922


Interpreti: Michal Dlouhý , Rudolf Pellar
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podivuhodný případ Benjamina Buttona. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Macope
14.05.2024 4 z 5

Film s Bradem Pittem v hlavní roli jsem neviděla, ale znala jsem přibližně děj. Překvapilo mě, že byl natočen podle tak útlé povídky. Podle mě je škoda, že Fitzgerald toto zajímavé téma více nerozvinul. Každopádně se mi knížka četla dobře.

AndrewTheJUA
10.05.2024 3 z 5

Kniha je to dobrá. Ale dobrá je jen za tři...

Čekal jsem od toho tak nějak víc. Že bych byl zklamaný, to se říct nedá, ale vždyť by se toho dalo tolik a tolik napovídat. Popisné části jsou dosti strohé a skoky v životě až moc dlouhé. Dalo se toho napsat o tolik víc. Inu, škoda ztrácet nad rozlitým mlíkem písmena... :-)


soupik2012
05.05.2024 audiokniha 3 z 5

Vynikající myšlenka, nápad, ale to zpracování. Příběh je strašně povrchní, přitom nabízel .... Ale co já se tady budu rozepisovat. Musela bych jenom opakovat to, co již napsala 101evca. Dokonalý komentář, lépe to shrnout nejde. Alespoň se vyjádřím k audioknize. Ta je načtena také pouze průměrně. Postrádá totiž jakékoliv emoce a monotónně ji načetl pan Michal Dlouhý.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Podivuhodný případ Benjamina Buttona v seznamech

v Přečtených150x
ve Čtenářské výzvě66x
v Doporučených6x
v Knihotéce25x
v Chystám se číst42x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x