Opravdové zločiny 3 přehled

Opravdové zločiny 3
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535056/bmid_opravdove-zlociny-3-6601ac0b71f5e.jpg 5 3 3

Brutální i záhadné případy opět ožívají v nervydrásající sbírce příběhů. Lucie Bechynková, jedna z tvůrkyň podcastového fenoménu Opravdové zločiny, vás provede ponurými událostmi z různých koutů světa. Čeká vás jeden z nejhorších sériových vrahů německé historie, francouzský zabiják spalující své oběti v kamnech, americký Dům hrůzy nebo neuvěřitelný osud stalkera, který se stal partnerem zpěvačky švédské skupiny ABBA. A tím to nekončí – připravte se, že na povrch vyplavou nejděsivější stránky lidské povahy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Opravdové zločiny 3. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Jane2016
23.05.2024 5 z 5

Jelikož se řadím mezi hrdého zločinožrouta, co každou neděli napjatě poslouchá nový podcast holek, tak mi další vydání Opravdových zločinů nemohlo chybět v mé knihovničce.

Ačkoliv jsem většinu příběhů z knihy znala, tak jsem nadšená. Na Lucce Bechynkové je opravdu znát, jak se každou další knihou ve svém psaní zlepšuje, a to mě na její tvorbě neskutečně baví. Každý příběh jsem slupla jako malinu. Vždycky si říkám, že mi nová kniha od Lucky musí vydržet alespoň dva dny a stejně ji nakonec přečtu za jeden večer.
Kniha je doplněna fotografiemi, které nádherně dokreslují celý příběh. Pokud Vás zajímá true crime, tak se rozhodně nebojte po této knize (a vlastně všech od autorky) sáhnout. Protože si myslím, že nebudete litovat.

Za mě jeden velký palec nahoru a těším se, co nás čeká příště!


Související novinky (1)

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Opravdové zločiny 3 v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených4x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech2x