Návrat do Kavárny na konci světa přehled

Návrat do Kavárny na konci světa
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536477/bmid_navrat-do-kavarny-na-konci-sveta-661d54934820c.jpg 4 4 4

Vypravěč John býval vystresovaným manažerem, ale dnes už vede vyvážený a spokojený život. Jednou se při svých cestách na Havaji rozhodne pro vyjížďku na kole a zde, na samotném konci světa, narazí na kavárnu, která mu změní život. V kavárně potkává Jessicu, která pracuje od brzkých rán do pozdních večerů a dělá vše, co se od ní očekává. Tím ale ztrácí svoje vlastní sny a cíle. John se stává jejím mentorem a pomáhá jí znovu objevit to, na čem opravdu záleží. V rozhovorech Johna a Jessicy najde čtenář odpověď na otázku, jak se osvobodit od každodenního pracovního kolotoče. Objevte znovu svůj smysl života.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Kazda
Originální název:

Return to The Why Cafe , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrat do Kavárny na konci světa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

MoniMonika
18.05.2024 4 z 5

„Návrat do Kavárny na konci světa“ od Johna P. Streleckyho je hluboce inspirativní pokračování, které vás zavede zpět do kouzelné atmosféry kavárny, kde se hledají odpovědi na zásadní životní otázky. Tentokrát se hlavní hrdina John setkává s Jessicou, mladou ženou zmítanou stresem, a společně se vydávají na cestu za poznáním skutečného smyslu života. Streleckyho jednoduchý, ale mocný styl psaní vás nutí zamyslet se nad vlastním životem a nad tím, co je skutečně důležité.

Tato kniha je více než jen poutavý příběh; je to průvodce pro každého, kdo se cítí ztracený nebo nespokojený. Strelecky s lehkostí a moudrostí ukazuje, jak může být hledání štěstí a naplnění inspirativní cestou. „Návrat do Kavárny na konci světa“ je ideální pro ty, kteří touží po změně a chtějí žít život naplno. Tato kniha vás povzbudí a dodá odvahu k tomu, abyste se vydali za svými sny a cíli.

kopretina100
07.05.2024 4 z 5

Knihu mohu doporučit. Kniha přiměje čtenáře zamyslet se nad tím, co je pro něj v životě důležité nebo spíš co má rád, co ho naplňuje, co má pro něj v životě smysl, aby byl spokojený a šťastný.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Návrat do Kavárny na konci světa v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených10x
v Doporučených2x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst8x