Motivace zvenčí je jako smrad ...za pár hodin se vyvětrá přehled

Motivace zvenčí je jako smrad ...za pár hodin se vyvětrá
https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60223/motivace-zvenci-je-jako-smrad-za-par-hodin-se-vyvetra-60223.jpg 4 79 79

Kniha Motivace zvenčí je jako smrad vznikla z první hodiny školení Základy vedení lidí. Už dvacet let se Ivo Toman zabývá lidskou motivací. V této knize najdete mnoho překvapení. Zjistíte, že vnitřní motivace většinou není kladná. Že vnější motivace funguje jen pár hodin. A také zjistíte proč. Kniha vám "rozbije" téměř vše, co jste si dodnes mysleli o motivaci.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Motivace zvenčí je jako smrad ...za pár hodin se vyvětrá. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Jack Bauer
30.11.2023 odpad!

Nedočteno. Hodně se mě líbila Debordelizace hlavy, toto je určeno spíš pro zaměstnavatele, kteří na to zvysoka ... Také mě už vadili stále se opakující ???.

Kamaela
21.01.2023 2 z 5

Tak jsem se vlastně dozvěděla, že buď máte vnitřní motivaci pro cokoliv a nebo jí nemáme a pak máte smůlu, protože se s tím nedá nic dělat. Jo pardon, ještě jsem se dozvěděla, že autor má překrásnou ženu a bazén v domě. Asi jsem čekala něco jiného. Kniha mi nic nedala.


Sorrangar
13.04.2020 odpad!

Jedná se o první knihu, kterou jsem v životě vyhodil rovnou do popelnice. Autor vychází z mého pohledu z naprosto mylných předpokladů. Například, že člověk se s vnitřní motivací buď narodí a nebo ji vůbec nemá. Dále úspěch poměřuje pouze podle ekonomické úspěšnosti. Penězům přiřazuje nepřiměřenou hodnotu. Koupit tuhle knihu jsou vyhozené peníze. Doslova odpad.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Motivace zvenčí je jako smrad ...za pár hodin se vyvětrá v seznamech

v Přečtených123x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce43x
v Chystám se číst28x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x