Plavba do nenávratna přehled

Plavba do nenávratna
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495499/bmid_plavba-do-nenavratna-wkP-495499.jpg 4 113 113

Michal Dabert série

< 5. díl >

Michal Dabert je poněkud unaven životním stereotypem, do kterého se dostal ve společném životě s hollywoodskou hvězdou Joan Hartingovou. Joan ho sice miluje a téměř všechen svůj volný čas věnuje jen jemu, ale pro bývalého příslušníka Cizinecké legie je rodinná idyla přece jen málo. A tak se Dabert rozhodne trochu si pročistit hlavu a vydá se na plavbu luxusním zaoceánským parníkem nazvaným Star of the Sea. Cesta vede z řeckého Pirea až do Spojených arabských emirátů, zpočátku vše probíhá dle plánu, Dabert si cestu užívá, a dokonce se seznámí se záhadnou dívkou, jenže po nějaké době loď zcela zmizí, aniž by vyslala jediný nouzový signál…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Plavba do nenávratna. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

E_Lan
10.05.2024 4 z 5

Pro mě velké překvapení. Ač jsem od této dobrodružné knihy vůbec nic nečekal, tak jsem se ohromně bavil a těšil se na další stránky. Výborně popsaná atmosféra na lodi, prima kladný hrdina a sem tam i vtipné okamžiky, že bych si dokázal v roli představit i Bruce Willise:-) Opravdu povedené odpočinkové čtení, které stojí za to! Rozhodně se k Dabertovi ještě vrátím!

sarka0505
16.04.2024 3 z 5

James Bond po česku, aneb návod, jak sám zlikvidovat 21 islámských teroristů během několika dní. Jako pohádka pro dospělé se kniha čte dobře, ač si myslím, že autor maličko opisoval z jiných.....notně starších děl s tímto tématem;-). Nicméně v sobotu večer na chatě, po celodenním tahání dřeva z lesa.....proč ne?


mataj
23.02.2024 4 z 5

Michal Dabert se nalodí na luxusní výletní loď, aby si náležitě užil chvíli odpočinku, ale není mu to dopřáno. Loď se totiž stane cílem teroristů, kteří ji ovládnou, a začíná nebezpečná hra kdo z koho. Celé sérii s Dabertem nechybí správná dávka dobrodružství a akce ale i jistý odlehčený humor.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)

09.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Plavba do nenávratna v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených150x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených7x
v Knihotéce77x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech1x