Městský mnich přehled

Městský mnich
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357337/bmid_mestsky-mnich-IIq-357337.jpg 4 68 68

Městský mnich - Východní moudrost a moderní vychytávky k zastavení času a dosažení úspěchu, štěstí a vnitřního klidu: Východní moudrost a moderní vychytávky k zastavení času a dosažení úspěchu, štěstí a vnitřního klidu. Východní moudrost a moderní zkratky k zastavení času a nalezení úspěchu, štěstí a klidu V této mimořádné knížce nachází tolik čtenářů odpovědi na svoje problémy, že rozhodně nepřekvapuje její ohromný úspěch. Autor, Američan indického původu, vystudoval východní medicínu a zná problémy západního životního stylu plného stresu, tedy nedostatek času, peněz i životní energie, osamělost a problémy se spánkem a nadváhou. Velmi dobře umí propojit dávné tradice Východu s poznatky Západu a zapojit je do své praxe. Dílo se krátce po vydání stalo bestsellerem New York Times.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Urban Monk , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Městský mnich. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

alyce14
09.11.2021

Knížka napsaná nenásilnou formou pro laickou veřejnost přibližuje čtenářům jak východní duchovní tradice a moudrost, tak západní hektický uspěchaný svět a nabízí spojení těchto dvou světů ve fungující a spokojený život. Velmi hodnotnou součástí jsou i doplňkové materiály na webových stránkách knihy (videa, recepty, apod.). Knížka se mi moc líbila a můžu jenom doporučit. Čte se jedním dechem :-)

Elea
11.07.2021 4 z 5

Kniha se mi líbila, sice mi některé části připomínaly agitku na šťastný americký život, řada údajů mne zaujala a hlavně se mi líbily doporučené meditace a cvičení. Teď už to jen vyzkoušet a vydržet.


Jonna
08.06.2021 4 z 5

Ze začátku jsem chtěla knihu odložit, protože se mi zdálo, že mi nemůže dát nic nového, a že kniha je zaměřena spíše na lidi z velkých měst. Nakonec jsem ráda, že jsem to nevzdala, protože i já jsem si, hlavně na konci knihy, našla "to své". Takže doporučuji, a nepřestávejte hledat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Městský mnich v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených84x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených8x
v Knihotéce31x
v Chystám se číst76x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech2x