Lovci přehled

Lovci
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244248/bmid_lovci-JuE-244248.png 4 842 842

Praha roku 2050. Desetimilionová středoevropská metropole má svých problémů dost. Třeba s odpady, přemnoženými zmutovanými potkany nebo permanentní pouliční válkou na pomezí sunnitské a šíitské čtvrti. Co je ale horší, každý padouch v tomhle městě touží po tom, aby se stal superpadouchem. Stačí trocha genetické manipulace tady, pár kybernetických vylepšení támhle a hlavně ego větší než ten kráter, co zůstal z východního Slovenska. Jediný, kdo se těmhle superpadouchům dokáže postavit, jsou super… vlastně ne, žádní superhrdinové tu nejsou. Jenom skupina federálních policistů z Organizace pro boj s vylepšenými teroristy. Říkají si Lovci…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (150)

Iki1
23.05.2024 4 z 5

Superpadouši a superhrdinové, velmi nedaleká budoucnost v Praze s rozvojem genového inženýrství, hodně moderními zbraněmi, sledováním lidí na každém rohu. Jednoduchoučký děj, postavy přímočaře vykreslené podobně jako v pohádce, vítězství dobra. Ale k tomu politická témata tentokrát věnovaná možným důsledkům aktivního tlaku Evropské unie na všednodenní život lidí i rozmísťování přistěhovalců. Líbil se mi autorův humor a psaní jednoduchým jazykem s přímým tlakem na výsledek. Celkově se jedná o dobrou humornou oddechovku s potoky krve a spoustou mrtvol.

katallinka
30.04.2024 4 z 5

Skvělá kniha! Podobných knih jsem v poslední době četla více, ale tenhle příběh byl asi nejlepší. Úžasný svět superpadouchů a superhrdinů.


Katania
28.02.2024 5 z 5

Pecka! Moje první kniha od autora a hned trefa!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lovci v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených1 245x
ve Čtenářské výzvě102x
v Doporučených46x
v Knihotéce391x
v Chystám se číst162x
v Chci si koupit58x
v dalších seznamech5x