Kouzlo přehled

Kouzlo
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143955/bmid_kouzlo-IJ9-143955.jpg 4 109 109

Posvátné texty mystifikovaly, mátly a zneklidňovaly čtenáře po více než dvacet století. V průběhu dějin pouze pár lidí pochopilo, že slova jsou jako hádanka. A jakmile ji vyluštíte, odhalíte jedinečné tajemství, díky němuž se vám před očima otevře nový svět. Právě tuto převratnou schopnost porozumění přináší Rhonda Byrne v knize Kouzlo. Vezme vás na cestu, která potrvá 28 dní, a při ní vás naučí, jak tuto znalost využít v běžném životě. Není důležité, kde jste, kdo jste či jaká je vaše momentální situace, Kouzlo vám změní život za všech okolností.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Magic , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzlo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

Ivaksa
01.04.2024 2 z 5

Já myslím, že jsou si knihy této autorky tak trochu všechny podobné. Základem je vždy naše vnitřní nastavení, které potom tvoří náš život. Osobně jsem už roky 'poznamenaná Tajemstvím', takže pro mě tohle už bylo jen dříví do lesa. Autorka určitě povzbudila obrovské množství lidí k tomu, aby vzali život do svých rukou. Na druhou stranu "vesmírný šek" nejspíš vyplňují jen těžcí fanatici, ale budiž jim přáno.. :-)

TercaHoney
20.12.2023 5 z 5

Tato kniha pomáhá během 28 dní změnit náhled na život kolem nás. Mění negativní myšlenky na pozitivní, díky vděčnosti. Od té doby, kdy jsem tato cvičení dělala poprvé uběhlo již několik let a zaujalo mě to natolik, že jsem si z toho udělala každý rok ,,Lednovou výzvu", aby se mi celý rok dařilo. Určitě doporučuji, si alespoň jednou vyzkoušet.


Elea
12.11.2022 5 z 5

Nesmírně inspirativní kniha, 28. denní cyklus cvičení mohu jen doporučit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kouzlo v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených174x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených18x
v Knihotéce108x
v Chystám se číst107x
v Chci si koupit51x
v dalších seznamech2x