Vražedná temnota přehled

Vražedná temnota
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521603/bmid_vrazedna-temnota-MRs-521603.jpg 5 507 507

Za úsvitu leží mladý pár na zádech u skomírajícího ohně. Drží se za ruce a mají otevřené oči, ale jejich těla jsou už chladná... Když strážce parku narazí v lese na těla Valerie a Tylera Yatesových, detektiv Josie Quinnová tuší, že jde o víc než jen o náhodnou otravu. Pitva jí dá za pravdu – Valerii někdo před smrtí do krku hrubě zastrčil přívěsek. Při prohledávání okolí objeví Josiin tým třetí spací pytel, což naznačuje, že u ohně mohl být tu noc ještě někdo. Byla to neznámá pohřešovaná oběť? Nebo podezřelý na útěku? Mohla by to být žena, která chvíli nato vyběhla z lesa přímo pod kola Josiina auta? Indicie Josii vedou na místa ukrytá hluboko v lese – do propletených jeskyní a na statek mimo civilizaci, kam se lidé chodí schovávat a kde se setkají s mladou dívkou s vyděšenýma očima a obvázanými zápěstími, která ví víc, než říká. Druhý den ji však najdou mrtvou. A se shodným přívěskem Josie musí zjistit význam smrtelné ozdoby a dopadnout zvráceného vraha dříve, než přijde o život další nevinný člověk. Nebo už je příliš pozdě a vše pohltí temnota?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Cold Heart Creek , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedná temnota. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (131)

85098211
29.05.2024 5 z 5

(SPOILER) Pokaždé se na setkání s Josie Quionnovou těším a prozatím jsem se nikdy nezklamala ;-). Také tento její další případ byl doslova vynikající a já jsem se od něj skoro nedokázala odtrhnout. Hned na začátku knihy jsou nalezeny mrtvoly jednoho mladého manželského páru a brzy je jasné, že s nimi musela být ještě třetí osoba - a sice nějaká neznámá žena. Vzápětí nato se objeví další žena, která téměř vběhne pod kola Josiina auta a brzy potom zemře. Kromě toho je po pitvě hluboko v krku zavražděné nalezen podivný přívěsek, který se najde shodně i u této druhé ženy... Jak to všechno spolu souvisí a samozřejmě také, kdo za tím vším stojí, bude muset Josie vypátrat co nejdříve, protože je možné, že tyto oběti nebyly vrahovy poslední...
Hodnotím tedy svým obvyklým plným počtem ;-) a jsem už nyní zvědavá na další Josiin případ.

Pája699
27.05.2024 4 z 5

Další zajímavý příběh s Josie Quinnovou a celým vyšetřovacím týmem. Tentokrát se jedná opravdu o temný případ z hlubin lesa….

Do větší půlky knihy jsem doslova hltala stránku za stránkou a byla v napětí a nervech :-D, ale pak mi došlo, jakým směrem se bude vyšetřování ubírat a byla jsem naštvaná. Já osobně ty sekty, kde vám vymývají mozek z hlavy nemusím. Za to, ze soukromý Josie vás zase zamrazí…noční můry, blížící se smrt matky…..

Konec a rozuzlení urychlené, ale určitě 4 hvězdy si kniha zaslouží a já se budu těšit na pokračování mých oblíbených hrdinů .-)


Blanka29
22.05.2024 4 z 5

Tak opět se setkáváme u Josie a její party, která tentokrát vyšetřuje vraždy v lese....Případ nás postupně zavede k dalším postavám, které nejsou tak upřímné, jak by měli být, ale jak už to tak bývá, pravda nakonec vyleze na povrch. Příběh nebyl špatný, ale konec mi přišel az moc urychlený a některé pasáže bych i prodloužila a některé zkrátila :)

všechny komentáře

Související novinky (9)

10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

19.01.2024


10 nejprodávanějších eknih (říjen)

10.11.2023


10 nejprodávanějších knih (44. týden)

08.11.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vražedná temnota v seznamech

v Právě čtených18x
v Přečtených657x
ve Čtenářské výzvě82x
v Doporučených29x
v Knihotéce257x
v Chystám se číst231x
v Chci si koupit73x
v dalších seznamech10x