Marco přehled

Marco
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516842/bmid_marco-iwN-516842.png 4 297 297

Jezdci apokalypsy série

1. díl >

Nečekala jsem, že se tohle může stát zrovna mně… Vždyť já byla ve světě velkých peněz a zákulisních intrik malá ryba… Pěšec na šachovnici podlých her mocných mužů. Her, které jsem nechtěla hrát… Ale jezdci apokalypsy neznají slitování! Berou si, co chtějí. Čtyři nelítostní králové co místo koruny nosí Glocky! Ale jeden z nich byl pro mě osudový muž… Byl hrubý, neomalený a drzý stejně jako já. Ale pod slupkou zvířete se ukrýval úplně jiný muž. Tak něžný a sladký až se tajil dech… Jen bylo těžké ho probudit. Bylo těžké najít v něm klady, když převládal hněv a pomsta, za kterou se hnal. Byla jsem lapená mezi touhou a klamem. Už jsem přestávala vědět co je skutečnost a co lež. A to nejhorší mělo teprve přijít…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Marco. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (58)

uzivatel3682
14.05.2024 1 z 5

Tohle je tak špatný. Dej naprosto o ničem , nechápu,kde se měla vzít ta láska. Marco je akorát tak hrubián, co mluví sprosté a chová se jako debil. Ta jejich mafie je k smíchu a prostě ne. Tohle nedočtu. To se nedá.

lena.o.knihach
06.05.2024 2 z 5

Po mafiánech nesahám moc často a Marco mi připomněl proč.

Nejlepší postavou byla babička Marca a jeho bratrů, která se v knize sice jen mihla, ale když už tam byla, scény s ní stály za to. Byla rázná, zásadová a nechyběl ji smysl pro humor. Což se nedá říct o příběhu, tomu pár věcí scházelo.

Třeba komunikace mezi hlavními hrdiny, aby se ten jejich “vztah mohl nějak rozvíjet. Vždyť o sobě nic nevěděli a na to, že kniha měla být postavená na nich, trávila Brooke více času s Marcovými bratry, povídala si s nimi, svěřovala se jim. Mně samotná sice do noty nepadla, ale bratři Delaneyovi ano (až na Marca).

Dále příběhu chyběla hloubka. Celé to bylo strašně ploché, nedotažené a zápletka absolutně o ničem. Kde bylo nějaké napětí? Ať už to, při kterém půjde o život, nebo mezi hlavní dvojicí? A co chemie, jiskření, pořádná romantická linka od nenávisti k lásce? Od mafiánů si zkrátka představuji něco jiného.

První díl Jezdců Apokalypsy nedopadl podle mých představ, ale autorce se rozhodně nedá upřít velmi čtivý styl psaní, takže dám šanci Lucasovi a budu doufat…

#spoluprace @mojeromantika_cz


Áňa 998
27.04.2024 4 z 5

Mám pár knih, které na mě vyskakují ze všech stran. Patří mezi ně i knihy od @mojeromantika_cz, které mě moc baví sledovat. Je vidět, že knihy vydávají s láskou a starají se o své čtenáře. Když jsem tedy u @knihobot.cz zahlédla Marca, první díl Jezdců apokalypsy, měla jsem jasno!
.
A hlavně, chtěla jsem poznat na vlastní kůži to nadšení, které knihy vzbuzují. Dala jsem se do čtení brzy, a překvapila mě čtivost. Netrvalo dlouho a hltala jsem příběh Brooke každý volný moment. Hlavně ráno v autobuse... A to není prostředí pro čtení scén!
.
Co povědět k ději? Líbí se mi originalita prostředí, do kterého je příběh zasažen. Zločinci a přeci ne. Marco je jeden ze čtyř bratrů, a o nich taky uslyšíme, v dalších dílech Jezdců apokalypsy! To je lákavá vyhlídka!
.
Marco je z nich nejstarší a do jeho cesty se připlete Brooke. U Marca jsem dlouho byla na vážkách, jestli se mi líbí nebo ne. U Brooke jsem měla jasno hned, je strašně správná. Upřímná, svoje a pak, když se na scéně objeví Angie, babička Marca, tak i dost mazaná!
.
Milostná linka je tady možná trochu zrychlená, ale nevadilo mi to nijak výrazně. Upřímně jsem si užívala, že je příběh rychlý a nijak se nezdržuje. Pak musím ocenit i smysl pro humor, který mě moc bavil!
.
První díl Jezdců apokalypsy byl skvělý, dostala jsem přesně to, co jsem čekala a je mi jasné, že v sérii chci pokračovat. Jsem zvědavá, kdo mi ze čtyř bratrů na konci sedne nejvíce!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Marco v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených375x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených16x
v Knihotéce182x
v Chystám se číst131x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech12x