Jak na sítě přehled

Jak na sítě
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422654/bmid_jak-na-site-0xp-422654.jpg 4 238 238

Zaujmi – naslouchej – vyprávěj – vyhodnocuj. Čtyři principy, které musí ovládnout každý, kdo chce být na sociálních sítích úspěšný. Ať už hodlá vybudovat loajální komunitu, prosadit značku nebo zvýšit prodeje. Aplikace, trendy i uživatelé sítí se můžou měnit, ale principy zůstávají.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak na sítě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (49)

ElikaS
09.02.2024 4 z 5

Pěkná knížka, která začátečníky uvede do světa sociálních sítí. Spoustu rad už jsem znala, ale spoustu nového jsem se dozvěděla. Moc se mi líbilo především popsání konkrétních příkladů a to, že holky vše vysvětlují jednoduchým a srozumitelným způsobem.

Jana_Hlus
26.09.2023

Pro člověka, který se sítěmi příliš nepřišel do styku, je knížka přínosná. Není příliš složitě napsaná, takže i neuživatel sítí získá základní představu, o co tam běží.


valda
15.09.2023 3 z 5

Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube a pár dalších. Pokud jste v sítích začátečníci, myslím, že to je ideální kniha pro vás. Dozvíte se základy prezentace sebe, ale hlavně svého byznysu na sociálních sítích. Myslím, že kniha je spíše pro začátečníky, protože má hodně široký záběr, tudíž není prostor jít úplně do detailu. Kniha vám pomůže uvědomit si, že sítě tady nejsou vyloženě pro vás. Nemůžete si vybrat síť, a prezentovat se tam svobodně, jak chcete vy. Nebo můžete, ale nejspíš vás nikdo neuvidí. Sociální sítě tady jsou proto, aby jejich provozovatel vydělal. Zároveň vám ale mohou s prezentací byznysu nebo zábavou pomoct, musíte ale dodržovat určitá pravidla. Je dobré si uvědomit, že to celé je hra a pokud budete hrát podle pravidel, máte velkou šanci, že to bude fungovat.
Kniha je taky z roku 2019, což v tomhle dynamickém prostředí znamená, že nereflektuje změny, které se udály kvůli COVIDu, válce, inflaci a myslím, že v ní není ani TikTok.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak na sítě v seznamech

v Právě čtených56x
v Přečtených344x
ve Čtenářské výzvě37x
v Doporučených9x
v Knihotéce136x
v Chystám se číst156x
v Chci si koupit54x
v dalších seznamech3x