Genové klíče přehled

Genové klíče https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/247864/bmid_gene-keys-unlocking-the-higher-purp-jj5-247864.jpg 5 14 14

Je náš osud napsán uvnitř naší samotné DNA? Richard Rudd naznačuje, že lidstvo je na pokraji významného posunu ve vnímání kořenů v novém chápání toho, jak naše geny fungují. Zavádí tuto fantastickou možnost, ukazuje, jak jsou vnitřní jazyky navrženy tak, aby transformovaly naše základní přesvědčení o sobě a vyzvedly nás na vyšší úroveň informovanosti o "genových klíčích". Kniha pracuje společně se state-of-the-art on-line profilováného softwaru, který poskytuje okamžitě a zdarma "Hologenetiký profil," založený na astrologických datech, odhalující podkladové genetické vzory, kterými se řídí vztahy, finance, a zdraví. Tato kniha je pozvánkou, jak začít novou cestu ve svém životě. Bez ohledu na vnější okolnosti, každá lidská bytost má něco krásného skryto uvnitř sebe. Jediným účelem genových klíčů je vznést tuto krásu dopopředí, zapálení věčné jiskry génia, která vás odlišuje od všech ostatních. Ať už jsou vaše sny jakékoliv, Genové klíče vás zvou do světa, kde nic není nemožné.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: ,
Originální název:

Gene Keys , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Genové klíče. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Kllara
18.12.2021

Tato kniha vyžaduje velké množství času a nezáleží na tom, zda ji přečtete celou, ale co si z ní odnesete. I kdybyste si měli přečíst pouze jeden odstavec a ten vám pomohl k jistému uvědomění, splnila svůj účel. Klíče však rozhodně nejsou vhodné pro každého. Někdo ve svém životě přemítá až příliš a k osobnímu seberozvoji mu spíše prospěje osobní zkušenost v podobě nějakého činu. Pokud se však chcete do Genových klíčů opravdu opřít, doporučuji si pořídit minimálně 3 další průvodce (Zlatá cesta - Prosperita, Zlatá cesta - Láska, Zlatá cesta - Génius). Sama je vlastním a říkám si, o jak podstatné informace jsou ochuzeni lidé, kteří mají pouze základní knihu.

vlkcz
07.07.2020 5 z 5

Tahle kniha mě zahltila jako snad žádná jiná. Měsíc čtení (ne studium to nebylo) a rozjímání nad jednotlivými klíči. Samozřejmě jsem začal s těmi, které jsou v mém profilu, pak jsem přešel k ostatním a zjistil, že snad kromě 5 či 6 se mě týkají všechny stíny.
A když to jako já čtete souběžně s Kvantovou duší a Alanem Wattsem, všechno se to plynule propojí.
Úplně čistých těch 5* není, ale to je dáno spíš mou nedostatečností a omezeným časem, po který jsem měl knihu k dispozici.


oli14
14.11.2016

Kniha GK mi přinesla obrovskou radost, z poznání. Vždy mě zajímala lidská psychika, psychologii jsem kdysi dávno chtěla dokonce studovat. A i když tato kniha není psychologickou učebnicí, tak se velmi důkladně, řekla bych, vyčerpávajícím způsobem, zaobírá rysy lidské psychiky. Nakonec jako lidé zjišťujeme, že život není to, co se nám děje, ale že je to to, jak ho vnímáme a jak na něj reagujeme. Domnívám se, že GK může napomoci změnit naše vnímání života, postupně, každodenním pročítáním a rozjímáním. A není to, věru, kniha, které obsah by mě někdo donutil převyprávět :-). Ta kniha se musí vzít do ruky a nechat na sebe přenášet její vliv. Při čtení mi mnohokrát napadlo - to je novodobá bible, je v ní obsaženo úplně všechno, co člověk může poznat a zažít.
Nerozumím kritickým komentářům k překladu, o takových věcech, které se tolik týkají duše člověka, je pro každého, kterého jazykem je čeština, daleko přirozenější číst a následně rozjímat v rodném jazyce, takto má přijímání informací daleko hlubší dosah do těla (tohle vím od Valerije Siněľnikova). Ten překlad jsem obdivovala asi nejvíc, kromě obsahu knihy jako takové; jak je možné u tak velkého díla udržet jednotného ducha překladu, já vím, že to je vysvětleno, myslím, v úvodu od Markéty, ale UDĚLAT TO je něco úplně jiného. Při čtení mám pocit plynulosti myšlenek, a ucelenosti; asi tomuhle se říká integrita.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Genové klíče v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených16x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených8x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst62x
v Chci si koupit41x
v dalších seznamech4x