Pan Pracháč přehled

Pan Pracháč
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474668/bmid_pan-prachac-2UN-474668.jpg 4 478 478

Drzý bastard série

< 4. díl >

S Biancou jsem se potkal ve výtahu. Když jsme uvízli, jela se mnou pořídit rozhovor. Kvůli mému oblečení mě krásná novinářka s havraními vlasy považovala za poslíčka. Neměla ani ponětí, že ve skutečnosti jsem Dex Truitt, bohatý, úspěšný obchodník, jehož pojmenovala “Pan Pracháč”― jehož jela odpoledne navštívit. Bianca mi řekla, jak moc nemá ráda lidi Dexova typu―snobské, přechytralé, nažehlené muže, kteří nedokáží ocenit ty nejjednodušší věci v životě. Takže když se výtah konečně rozjel, zrušil jsem rozhovor a zanechal ji v domnění, že jsem někdo úplně jiný ― cyklistický kurýr jménem Jay. Líbilo se mi, jak se dívala na toho chlapíka, a nechtěl jsem, aby to skončilo. Začal jsem s ní chodit jako “Jay”― a její rozhovor s mým skutečným já jsem s ní vyřídil po e-mailu. Nečekal jsem, že naše vzájemné jiskření bude stejně silné i přes internet. Nečekal jsem, že z toho vzejde takový blázinec. Nečekal jsem, že Jay a Dex se do ní zamilují. A že ona se zamiluje do těch dvou. Až na to, že oba dva jsem byl já. A když to zjistila, oběma nám hrozilo, že ji ztratíme. Na ten den mě nemohlo nic připravit. A já jsem nebyl ani zdaleka připraven na to, co přišlo potom. Všechno krásné musí jednou skončit, že? Až na to, že blížící se konec mezi námi jsem nezaznamenal.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Mister Moneybags , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pan Pracháč. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (80)

ardeas
01.05.2024 2 z 5

LenkaStr to napísala veľmi výstižne. Dej je riadna vtakovina :) Ale číta sa to samo, len nesmiete pri tom myslieť.
Čo ale u mňa bilo až veľmi do očí, ze Dex bol príliš ženský, takto žiadny muž neuvažuje,... plus, až veľmi vela prvkov "náhody a osudovisti".

LenkaStr
12.03.2024 3 z 5

Jako takhle: napsat totální hovadinu a podat ji tak skvěle, že to člověku nepřijde, dokud nad tím nezačne přemýšlet zpětně, to je vlastně docela husarský kousek. Protože přiznejme si to, tohle bylo tak nereálný, až to bolí a ten prvek a'la mexická novela tomu nasadil korunu. Ale přitom se to (opět) četlo jedním dechem a většinu času mě to bavilo. Upřímně, nejvíc asi v první třetině, která měla hodně vtipných momentů, ale i jako celek pořád dost dobrý. Ke konci jsem tedy hodně myslela na to, zda přijde slavný Cimrmanův Vichr z hor, ale když nepřišel, taky jsem to zvládla.


Rapeh
18.01.2024 3 z 5

Zajímavé čtení, kde se hříchy otce promitnou do života syna.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (47. týden)

21.11.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pan Pracháč v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených675x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených19x
v Knihotéce265x
v Chystám se číst143x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech9x

Autoři knihy

Vi Keeland
americká
Penelope Ward
americká, 1975