Broskve pro otce Francise přehled

Broskve pro otce Francise
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170975/bmid_cokolada-broskve-pro-otce-francise-zV7-170975.jpg 4 79 79

Čokoláda série

< 3. díl >

Vianne Rocherová se vrací! Hrdinka románů Čokoláda a Krysařovy střevíce žije spokojeně v Paříži spolu s Rouxem a dcerami Anouk a Rosette, přesvědčená, že konečně nalezla způsob, jak překonat svůj neklid a neustálou touhu po změně – jak se usadit. Vše ale vezme za své ve chvíli, kdy Vianne dostane dopis od kamarádky Armande, v němž píše, že vesnička Lansquenet bude Vianne brzy zase potřebovat a zve ji k návštěvě – i kdyby jen měla položit květiny na její hrob. Armanda už je totiž osm let po smrti…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Peaches for Monsieur le Curé , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Broskve pro otce Francise. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

Bubo19
06.11.2022 5 z 5

Kdysi dávno jsem četla první dva díly této série a pamatuji si, že se mi ta kouzelná atmosféra a vůně čokolády líbila. A tak když jsem v knihovně narazila na pokračování, neváhala jsem ani vteřinu. Nakonec mi trvalo, než jsem se do knihy pustila, ale jakmila jsem se začetla, bylo vše zpět. Netradiční život Vianne Rocherové nezatížený konvencemi a pravidly, drobná kouzla, barvy lidí, imaginární přátelé a i té úžasné kouzelné čokolády jsem se dočkala. Kniha se asi nebude líbit každému, i když se řeší problém poslední roky aktuální, jako je soužití arabských přistěhovalců a místních, v tomto případě lidí z malého francouzského městečka, vyprávění je jiné, asi jako hlavní hrdinka, trošku tajemné, trošku pohádkové, no prostě nevšední. Ale můžu zaručit, že během čtení dostanete určitě chuť na čokoládu a broskve.

"Někteří lidé stráví celý život čekáním na jeden vlak, jen aby nakonec zjistili, že se jim nikdy nepodařilo ani dojít na nádraží."

vlkove
04.12.2021 3 z 5

HODNOCENÍ SÉRIE: 68 %


Anette99
05.11.2020 3 z 5

Na tuhle knihu jsem narazila v knihobudce. Podle obsahu mě zaujala. Ale asi jsem od toho čekala více. Místy příliš sladké, nerealistické a přemrštěné. A taky mi tam vadila ta "kouzla".

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (1. - 15. 8.)

31.07.2013


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Broskve pro otce Francise v seznamech

v Přečtených118x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených9x
v Knihotéce101x
v Chystám se číst82x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech1x