Citlivka přehled

Citlivka https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516546/bmid_citlivka-6515e67057c5c.jpg 4 51 51

Jako citlivka, tedy jako člověk s tzv. vysoce citlivou nervovou soustavou, se narodí skoro každý pátý z nás. Citlivky vnímají spoustu podmětů a souvislostí najednou a dokáží tento příval informací velice komplexně zpracovávat. Snadno se tím však zahltí a unaví, takže občas mohou mít problém fungovat v běžném provozu. S vysokou citlivostí se nicméně pojí taky řada talentů, které jsou přínosné jak pro samotné citlivky, tak pro jejich okolí. Tato knížka je o tom, jak se s darem vysoké citlivosti co nejlépe sladit a využít jej pro šťastnější a naplněnější život.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Citlivka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Gejitka
13.04.2024 5 z 5

Kniha Citlivka mi pomohla se zorientovat ve svých pocitech a prožitcích. Konečně!!! jsem přišla na to, že patřím mezi 15-20 % osůbek s citlivější nervovou soustavou. Zjistila jsem příčinu odchodu z minulého zaměstnání... Díky této knize si začínám uvědomovat kdo jsem, své potřeby, limity, co mi vysává energii... Děkuji paní Aleno Wehle za otevření očí.

path.the
14.01.2024 5 z 5

Tak já tu trošku nabourám tu rozpačitost z téhle knihy. Pro mě je zásadní rozdíl, jestli se chce člověk dozvědět vědecká fakta o vysoké citlivosti - pak je asi vhodná spíš nějaká "učebnicová" kniha. Takhle knížka je ale podle mého velmi skromného názoru ale věnována především citlivkám samotným a to za účelem vynahradit jim ta minulá léta jejich životů, kdy se cítili jako totální outsideři k ničemu. U mě splněno! Rozmazleno, pohlazeno, přenálepkováno. Knížka je nádherná graficky i obsahově. Otvírá dveře k novým pohledům a sebepřijetí. Naznačuje i cesty možného pokračování. Pro lecjakou citlivku je to krásný vykročení novými směry.


Maki21
09.01.2024 5 z 5

Kniha mě zaujala už v knihkupectví. Věděla jsem že jsem trošku citlivější než ostatní ale tato kniha mi ukázala že to není špatně, a jak s tím zacházet. Moc příjemné čtení, občas náročné ale opět mi prohloubilo pohled do mé citlivé duše.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Citlivka v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených76x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených3x
v Knihotéce31x
v Chystám se číst61x
v Chci si koupit34x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

2023  84%Citlivka