Cesta přehled

Cesta
https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94110/cesta.jpg 4 115 115

Když našli Brandon Bays v děloze velký nádor, vydala se na neobyčejnou cestu. Rozhodla se uzdravit přírodní cestou. Nebrala žádné léky, nepodstoupila operaci a o šest a půl týdne později nádor zcela zmizel. Na základě vlastních zkušeností pak sestavila jednoduchý návod, pomocí něhož se může každý člověk vydat na vlastní cestu k uzdravení, odkrýt a vyřešit potlačené buněčné vzpomínky, které způsobují emocionální a fyzické problémy, a začít se přirozeně uzdravovat. Kniha Cesta, ve které popisuje svůj životní příběh a zkušenosti s léčbou, se stala celosvětovým bestsellerem. Její dílo ocenili přední světoví spirituální učitelé. Deepak Chopra o ní řekl, že „bere své čtenáře na cestu ohromující inspirace.“ „Přečtěte si tuto knihu a vydejte se na vlastní cestu k uzdravení,“ vyzval své čtenáře Anthony Robbins a Dan Millman k tomu dodal: „Příběh Brandon je důkazem toho, že uvnitř každého z nás existuje uzdravující síla. Jedinečné na její knize je, že čtenáře učí, jak ji v sobě objevit.“... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Eminent
Originální název:

The Journey


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

MahtielNencon
21.02.2024 5 z 5

Skvelá kniha, nebola vôbec rozťahaná a kľudne mohla byť aj dlšia :D ! Metóda Cesta je úžasná.

kleozpatra
18.08.2023 2 z 5

Věř a víra tvá tě uzdraví. Smůla je, že už jsem pár knih na téma "hluboké lásky a osvobození sebe sama" nastudovala a tak mám sebe i euforii z toho, že se konečně objevil zázračný návod, jak zlikvidovat nádor za měsíc, pod kontrolou. Kdo se v tomto ranku začíná teprve rozhlížet, bude třeba nadšen a kdoví, možná vyžene nádorové buňky. Jen dobře. S touhle Cestou jsem se já nepotkala.


Alex-007-
04.07.2022 4 z 5

Inspirativní knížka pro ty, kteří chtějí svůj osud a zdraví vzít konečně do svých rukou a také pro to něco udělat. Bylo nám bohužel namlouváno, že naše problémy a nemoce budou řešit jiní - terapeuti, doktoři, pilulky. My se prý jen pohodlně usadíme a budeme to sledovat. Tímto způsobem se bohužel, v lepším případě, řeší pouze důsledky a nikoliv příčiny. V horším případě se pak buď neřeší nic nebo se situace ještě zhorší. Pokud se tedy chcete vydat na Cestu za poznáním příčin vašich problémů a ne-mocí, tak tato knížka by pro vás mohla býti tou správnou Cestou.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cesta v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených202x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených18x
v Knihotéce71x
v Chystám se číst89x
v Chci si koupit28x
v dalších seznamech1x