Zvonkohra přehled

Zvonkohra
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507847/bmid_zvonkohra-PfS-507847.jpg 4 188 188

Kniha psaná pozpátku, od zvonů k zvonkům, od vyústění k prvotnímu impulsu. Devět navzájem propletených příběhů, v nichž jednotliví hrdinové a hrdinky střídavě obsazují hlavní a vedlejší role. Poetické vyprávění ne vždy poetických osudů, které autorka doprovodila vlastními hudebními skladbami. Vydejte se na dobrodružnou výpravu do města soch a zjistěte, který příběh vám přiroste k srdci nejvíc.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvonkohra. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (59)

Verunka289
27.05.2024 4 z 5

Nejvíc se mi asi na knize líbil celý ten koncept - příběhy psané od konce k začátkům a hlavně nádherné autorské skladby (moc se mi líbilo načítání pomocí QR kódů, je fajn, že literatura jde v tomto směru dopředu).
Příběhy jako takové byly moc milé, takové pohlazení po duši, první půlka za mě asi lepší, závěr už slabší. Literárně to asi nebylo nic až tak převratného, ale při čtení mi bylo pěkně, usmívala jsem se a měla jsem hřejivý pocit, a to mi v ten okamžik stačilo.

ivca79
01.05.2024 4 z 5

Knížce nejvíc uškodilo to "ach můj bože, nic takového jsem v životě nečetla" které se kolem ní vytvořilo. Díky tomu jsem čekala to, co taková knížka mohla nikdy nabídnout.
Je to laskavý dívčí "román", nebo spíš povídková knížka. Jednotlivé příběhy propojují postavy. Hezké propojení s hudbou.


makoush
10.04.2024 odpad!

Kniha povídek, ve kterých se hrdinové sem tam o sobe otřou a má to na konci zapadnout jako puzzle. Nic nového, v tomto stylu najdete mnoho jiných knih a filmů. Na knihu jsem narazila zde, ve výběru Top 100..což, popravdě, nechápu jak se tam mohla vůbec dostat. Je to taková červená knihovna napsaná dívkou co by ještě potřebovala víc načíst, víc napsat, víc zažít a víc dospět. Klišé, opakující se fráze, sladkost, srdcebol, patos.. pokud máte už něco za život načteno z klasické literatury, líbit se vám to nebude. Knihu jsem musela odložit, nedalo se to vydržet až do konce.. holt, takhle kniha není pro starý.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tajemné dopisy, Zbořené zámky a další knižní novinky (8. týden)

19.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2023 - HumbookAwards (Nejoblíbenější český knižní debut)


Kniha Zvonkohra v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených228x
ve Čtenářské výzvě64x
v Doporučených20x
v Knihotéce86x
v Chystám se číst214x
v Chci si koupit57x
v dalších seznamech7x

Štítky knihy

romantika dívčí romány české romány

Část díla

všech 9 částí díla

Autorovy další knížky

2023  82%Zvonkohra
2020  84%Da capo al fine