Zahrady od Dany - Naplánujte si zahradu krok za krokem přehled

Zahrady od Dany - Naplánujte si zahradu krok za krokem
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468172/bmid_zahrady-od-dany-d2l-468172.jpg 4 13 13

Nejlepší praktické tipy od známé zahradní architektky pro vytvoření i přestavbu zahrad. Moderátorka televizních pořadů pro zahrádkáře Dana Makrlíková ví o zahradní architektuře první i poslední! Díky svým mnohaletým zkušenostem vám nyní představí hlavní principy při budování zahrad. Co vzít v potaz s ohledem na jejich velikost, orientaci a tvar? Jaké rostliny a stavební prvky použít? V souboru srozumitelných návodů, které doplňují profesionální fotografie, osazovací plány a grafické vizualizace, najdete jasnou vizi právě pro vás!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zahrady od Dany - Naplánujte si zahradu krok za krokem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Kolka97
16.04.2023 4 z 5

Pěkné fotky i zajímavé rady, ale v podstatě jen pro novostavby a moderní domy, což zrovna není můj styl.

Nočnípták
24.01.2022 4 z 5

Vždycky když čtu nějakou knihu o zahradě, tak doufám, že se nechám strhnout a konečně se do úpravy naší zahrady pustím. Zahrady od Dany mají opravdu mnoho rad a nápadů. Hlavně použitelných v našich podmínkách. Čtení jsem si užila, ale jak se říká skutek utek. Už teď vím, že změny v zahradě nejspíš neudělám žádné. Přece nebudu pracovat, když si mohu lehnout na lehátko s knížkou.


LadyCotton
18.09.2021 3 z 5

Pokud máte čerstvou novostavbu a nevíte co se zahradou, tato kniha vám může být skvělým pomocníkem - alespoň pro představu co byste okolo svého domu mohli mít.
Líbil se mi počátek a konec knihy, kde byli praktické rady, tipy a triky pro zakládání zahrady. Prostřední část, která je věnovaná už konkrétním zahradám mne nezaujala prakticky vůbec, a to jsem se na ní těšila možná nejvíc - kvůli inspiraci. Bohužel zahrady autorky jsou jako přes kopírák: pár stejných květin a dřevin stále do kola + všude samá mulčovací kůra.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (17. týden)

25.04.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zahrady od Dany - Naplánujte si zahradu krok za krokem v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených18x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

zakládání zahrad

Autorovy další knížky

Dana Makrlíková
česká, 1975
2021  71%Zahrady od Dany - Naplánujte si zahradu krok za krokem
2023  72%Zahrady od Dany 2 - Jak na problémy v zahradě