Zachraň se přehled

Zachraň se
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475890/bmid_zachran-se-PN3-475890.png 4 677 677

Zachraň mě série

< 2. díl >

Maxton Hall série

2. díl

Zachraň se nás opět vtáhne do magického studentského prostředí prestižní školy Maxton Hall. Hlavní téma této knihy je věčné a staré jako lidstvo samo: zrada a odpuštění. Opět se setkáme s hlavními hrdiny Ruby a Jamesem. I ostatní oblíbené vedlejší postavy se vrací na scénu, aby dokreslovaly další nezapomenutelný příběh z pera královny romantických příběhů Mony Kasten. Vítejte do světa prestižní školy Maxton Hall, místa dramatických prvních lásek, romantických studentských let a napínavých okolností, které obklopují Ruby a Jamese. Co se stane, když Ruby musí těžce odpouštět zradu a Jamesovi se převrátí svět vzhůru nohama mnoha nečekanými událostmi? Blíží se studium na Oxfordu... Na pozadí příběhu hlavních hrdinů se odvíjejí osudy jejich sourozenců - těhotné Jamesovy sestry Lýdie a vtipné a sebevědomé Rubyiny sestry Ember. Všichni zažívají své první lásky, každá je jiná, ale vlastně jsou všechny stejně opravdové. Znovu se setkáme s organizačním výborem a užijeme si s ním velkolepé plesy.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Red
Originální název:

Save You , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zachraň se. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (119)

Knihomol_ka
29.05.2024 4 z 5

První díl se mi o krapet líbil více jak druhý.
Předchozí díl skončil velmi zajímavě a byla jsem zvědavá na co se můžeme těšit.

Opět se setkáváme s Ruby, která je zničená Jamesonovou zradou. Jameson si prochází nejhorším obdobím svého života, protože ztratil velmi ceného člověka ve svém životě.
Ruby se mu snaží za všech okolností pomoc, ale bohužel mu nedokáže odpustit věci, které udělal. James se pokusí dát dopořádku a zabojovat o svou životní lásku.

Příběh máme tentokrát z vícero pohledů. Není to tentokrát jen o Ruby a Jamesonovi, ale také o Lýdii a jejich problémech a mnoha dalších.

Příběh jsem opět zvládla na jeden zátah a tato série mě doslova pohltila.

Sančez
26.05.2024 5 z 5

Opět nádherný příběh naprosto miluji. A ten konec??? A nemám ještě třetí díl mne asi picne. Ruby a Jamese naprosto zbožňuji.


Laf
20.05.2024 4 z 5

Kniha byla super. Více se tady autorka zaměřuje na to, že vypráví příběh z pohledu různých postav, ne jen z pohledu Ruby a Jamese. Opět jsem se dočkala pár zajímavých zvratů. Ten na závěr byl teda nečekaný. Stojí to tedy za to :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (41. týden)

10.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zachraň se v seznamech

v Právě čtených19x
v Přečtených1 001x
ve Čtenářské výzvě50x
v Doporučených28x
v Knihotéce505x
v Chystám se číst253x
v Chci si koupit89x
v dalších seznamech14x