Těžký život knihomolů přehled

Těžký život knihomolů
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535733/bmid_tezky-zivot-knihomolu-660ff24a1bdaf.jpg 4 37 37

Knihomolové to mají v životě těžký... nejen kvůli váze všech těch knih, které musí nacpat do své přeplněné knihovny. A co teprve jejich nekonečné seznamy knih k přečtení, zvětšující se hromádka účtů z knihkupectví a probdělé noci ospravedlněné výmluvou „už jen jednu kapitolu“! Zní vám to povědomě? Tak se pohodlně usaďte a ponořte se do světa kreslených čtenářů, se kterými se můžete zasmát radostem i strastem života knihomolů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Těžký život knihomolů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

katynka78
předevčírem 4 z 5

Milučké, opravdu moc. A jako správná knihomolka potvrzuji, že tento komiks mluví pravdu a nic než pravdu. Jednoduché to prostě nemáme. Ale přísahám, že jsem moc ráda, že to jako knihomolka jednoduché nemám, protože čtení považuju za jeden z nejušlechtilejších koníčků co znám, a proto se ráda budu "trápit" tím, že nemám dost místa na knihy, že se mi prodlužuje seznam nepřečtených knih a knih, které si ještě přečíst chci a že nutně potřebuju být v knihkupectví každý měsíc aspoň 2 x a v knihovně každý týden. A že musím mít registraci ve dvou knihovnách a pořád a pořád pátrat, jak a kde si číst.
A že bez knihy nevyjdu z domu, protože když se mi to stane, tak to se raději vrátím, každá promarněná minuta je opravdu hořce zaplacena nudou.

Děkuju Hance a Lukášovi za super knížku, která pohladí po knižní duši.

kalinkacz
28.05.2024 4 z 5

Jaký je život knihomola? Těžký!
O tom vás přesvědčí komiks Těžký život knihomolů!
Jak to má knihomol se záložkami? Co dělá na veletrhu Svět knihy? Kolik knih vozí v batohu (pardon, kufru)? Jak náročné je vést s ním společenskou konverzaci?
Pokud jste knihomolové, tak při čtení tohoto komiksu budete mít pocit, že někdo psal přímo o vás! Prostě vše sedí do puntíku!
Já se u tohoto komiksu maximálně bavila a jsem si jistá, že si jej moc ráda vytáhnu z knihovny a přečtu znovu kdykoli, když budu mát špatnou náladu...
Těžký život knihomolů je prostě perfektní jednohubka pro každého knižního nadšence!


lena.o.knihach
22.05.2024 4 z 5

Už jste si u nějakého knihomolského videa nebo memečka řekli, že to jste přesně vy? A že vám vždycky zvednou náladu? Vsadím se, že ano.

A teď si představte, že Hanka a Medojed vytvořili celou knihu plnou - knihomoly vystihujících - stripů. Některé vás rozesmějí, další třeba nemusí a nad jinými si tak povzdechnete, protože ten život knihomolů je někdy vážně těžký.

Na každičké straně vidíte lásku ke knihám (v jakémkoli formátu), která nás všechny spojuje. Těžký život knihomolů určitě mějte vystavenou ve své knihovně a sáhněte po ní kdykoli, když budete potřebovat.

Děkuji nakladatelství @ya.ctu za recenzní výtisk. #spoluprace

všechny komentáře

Související novinky (1)

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Těžký život knihomolů v seznamech

v Přečtených37x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce16x
v Chystám se číst46x
v Chci si koupit24x

Autoři knihy