Proradná kráska přehled

Proradná kráska
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531572/bmid_proradna-kraska-65c2580219ed1.jpg 4 21 21

Temný Olymp série

< 3. díl

Nikdy nebyla určena nám. V Olympu buď máte moc nebo jste ovládáni. Achilles Kallis se možná narodil chudý, ale už v dětství si přísahal, že se vyškrábe až do jedovaté elity v centru města. Nyní se otevřela kýžená pozice, kterou může získat každý, kdo bude dostatečně silný. Turnaje se Achilles chce zúčastnit se svým partnerem Patroklem Fotem, aby měl dvojnásobnou šanci na vítězství. Ani jeden z nich nečeká, že se nechvalně proslulá kráska Helena Kasiosová stane součástí hlavní ceny nebo že v nich svým prvním pohledem zažehne neuchopitelný žár. Zeus se rozhodl, že Heleně sám určí manžela, ale ona má jiné plány. Vzdor vměšování Třináctky se sama zapíše do soutěže a v podstatě usiluje o svou vlastní ruku. Někteří by ji však raději viděli v hrobě než mezi vládci města. Důvěřovat může jen těm, z nichž nedokáže spustit oči ani ruce – Achillovi a Patroklovi. Může však skutečně věřit, že pro ni chtějí to nejlepší, když je každý ukradený polibek jako bitevní pole?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Wicked Beauty , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Proradná kráska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

KatieKuli
včera 4 z 5

Mega žhavý díl, který je vyprávěn ze tří pohledů. Proč asi? :-)
Helena nechce být jen loutkou svého bratra Dia, ona chce také vládnout. Když zemře starý Ares, je vyhlášena soutěž na nového. Do bojů o post Area se přihlásí nejen Helena, ale i Achilles a Patroklos. Boj s ambicemi a emocemi začíná.
Už jsem si na nový Olymp zvykla, i na jeho zákonitosti a vztahy. Nové pojetí řecké mytologie má něco do sebe :-)

alcahanca
včera 4 z 5

(SPOILER) A mě se to líbilo. Po druhém vlažném díle nám autorka nabízí velmi žhavý, netradiční milostný trojúhelník. Achilles, Patroklos a Helena - ani jeden bez druhých dvou by nebyl kompletní. Navíc se nám rozjíždí boj o Olymp. Další díly budou zajímavé. 4/5 *


lena.o.knihach
03.06.2024 3 z 5

Po předchozích dílech Temného Olympu jsem se na Proradnou krásku moc těšila. A jak už je u mě zvykem, anotaci jsem vynechala, takže jsem vůbec nevěděla, co mě čeká.

Vítěz všech tří zkoušek získá čestné místo ve Třináctce a za manželku nesmírně krásnou Helenu. Boj o titul Aréa může začít!

Kapitoly se střídají hned ze tří pohledů - Heleny, Achilla a Patrokla. A nejspíš už předpokládáte správně, že tento díl byl velmi, velmi žhavý.
Nebezpečnému turnaji se autorka věnovala opravdu jen minimálně a většinu času jsme strávili zavření v pokoji se třemi hlavními postavami.

Chvíli mi trvalo prokousat se začátkem, než se děj víc rozjel, ale poté to byla nezastavitelná jízda. Děj Proradné krásky mi přišel zatím nejslabší, zápletka byla taková nic moc, ale na druhou stranu mě tenhle svět plný bohů baví a těším se na další příběhy.

#spoluprace @knihydobrovsky

všechny komentáře

Související novinky (1)

Proradná kráska, Poslední sbohem a další knižní novinky (19. týden)

05.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Proradná kráska v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených31x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce80x
v Chystám se číst69x
v Chci si koupit46x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Katee Robert
americká
2022  72%Neonoví bohové
2023  78%Jiskřivý idol
2024  76%Proradná kráska